Yardım MIUI Ana Ekrana Dönerken Uygulamalar Yenileniyor

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Hocam google playe uygulama kasası yazın 2 tane çıkar biri yüklü biri yülü değil. yüklü olmayanı indirin activity launchere girince ikiside gözükür indirdiğiniz hangisiyse ona basın çıkar. cihazda yüklü gelen uygulama kasasında bulunmayabiliyor.
deniyorum hocam hemen

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
ho
Google Play'e girin Activity Launcher diye aratıp indirin. Uygulamayı açtıktan sonra yükleniyor sekmesi gidene kadar bekleyin. Uygulamalar çıkacak karşınıza aşağılara inip Uygulama Kasasını bulun üzerine tıklayınca seçenekler açılacak. ".picker.business.home.pages.PickerHomeActivity" yazana tıklayın widget sekmesi açılır, istediğinizi ekleyin. Ayrıca şuna değinmek istiyorum bahsettiğiniz widget sekmesi şuan çin tabanlı romda ve custom romda kullanılabiliyor. Şuan global romda mecvut değil fakat yukarıdaki belirttiğim yöntemle ekleyebilirsiniz. Her bu sekmeye ulaşmak istediğinizde aynı işlemi tekrarlamalısınız.
hocam denedim ama eklemiyor bi hata da vermiyor anlayamadim
maalesef hocam olmadi

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Hm çok ilginç cihazın telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü bırakır mısınız buraya
tabi hocam bi saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hm çok ilginç cihazın telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü bırakır mısınız buraya

tabi hocam bi saniye
bide hocam garip ki fazla ram kullanımı var telefonu ilk aldığımda boş ram 4.7leri görürken şimdi 3.9 3.8 sularında sebebi nedir virüs vs girmiş olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-04-01-05-26-827_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-04-01-05-26-827_com.android.settings.jpg
    214,7 KB · Görüntüleme: 2

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
tabi hocam bi saniye

bide hocam garip ki fazla ram kullanımı var telefonu ilk aldığımda boş ram 4.7leri görürken şimdi 3.9 3.8 sularında sebebi nedir virüs vs girmiş olabilir mi?
Hocam arka planda uygulama çalışıyor olabilir. Telefonu aç kapa yapın böyle sorun yaşadığınızda.

Hocam cihazda orijinal rom var. Aslında olması gerekiyor yüksek ihtimal sistem başlatıcı ile alakalı ama sistem başlatıcının güncellemelerini kaldırmayın ilk başta yaşadığınız sorunu yaşarsınız. Widget çok önemli değil hocam ayrıca siz ram kullanımından şikayetçisiniz. Widgetler ram kullanımı arttırır.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Hocam arka planda uygulama çalışıyor olabilir. Telefonu aç kapa yapın böyle sorun yaşadığınızda.

Hocam cihazda orijinal rom var. Aslında olması gerekiyor yüksek ihtimal sistem başlatıcı ile alakalı ama sistem başlatıcının güncellemelerini kaldırmayın ilk başta yaşadığınız sorunu yaşarsınız. Widget çok önemli değil hocam ayrıca siz ram kullanımından şikayetçisiniz. Widgetler ram kullanımı arttırır.
HyperOS beklicez artik hocam sikinti degil yardimlariniz icin cok sag olun

Üst Alt