Yardım MIUI Ana Ekrana Dönerken Uygulamalar Yenileniyor

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Problemi tam anlatamasamda açıklamaya çalışıcam.Ben navigasyon tuşlarını kullanıyorum ve uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken uygulamalar masaüstünden gidip geliyor bu da görselde bi çirkinliğe yol açıyor bi şekilde düzeltilir mi yoksa miui kaynaklı mı sormak istedim.Telefon Note 12 Pro 4G MIUI 14 Android 13.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
yanlış anlamadıysam Ayarlardan aramaya animasyon yazıp animasyonları kaparsanız olabilir.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış anlamadıysam Ayarlardan aramaya animasyon yazıp animasyonları kaparsanız olabilir.
hocam sanırım yanlış anlattım video da da olmuyor şimdi uygulamadan çıkıyorum menüdeki ikonlar yenileniyormuş gibi oluyor çok çirkin görüntü

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Problemi tam anlatamasamda açıklamaya çalışıcam.Ben navigasyon tuşlarını kullanıyorum ve uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken uygulamalar masaüstünden gidip geliyor bu da görselde bi çirkinliğe yol açıyor bi şekilde düzeltilir mi yoksa miui kaynaklı mı sormak istedim.Telefon Note 12 Pro 4G MIUI 14 Android 13.
Ben sorununuzu anladım hocam.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
hemen deniyeyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sag olun hocam duzeldi yeni konu acmaktansa araya sikistirayim istedim bu yeni widget sekmesi bende yok o nasil olur acaba :)
Google Play'e girin Activity Launcher diye aratıp indirin. Uygulamayı açtıktan sonra yükleniyor sekmesi gidene kadar bekleyin. Uygulamalar çıkacak karşınıza aşağılara inip Uygulama Kasasını bulun üzerine tıklayınca seçenekler açılacak. ".picker.business.home.pages.PickerHomeActivity" yazana tıklayın widget sekmesi açılır, istediğinizi ekleyin. Ayrıca şuna değinmek istiyorum bahsettiğiniz widget sekmesi şuan çin tabanlı romda ve custom romda kullanılabiliyor. Şuan global romda mecvut değil fakat yukarıdaki belirttiğim yöntemle ekleyebilirsiniz. Her bu sekmeye ulaşmak istediğinizde aynı işlemi tekrarlamalısınız.

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Google Play'e girin Activity Launcher diye aratıp indirin. Uygulamayı açtıktan sonra yükleniyor sekmesi gidene kadar bekleyin. Uygulamalar çıkacak karşınıza aşağılara inip Uygulama Kasasını bulun üzerine tıklayınca seçenekler açılacak. ".picker.business.home.pages.PickerHomeActivity" yazana tıklayın widget sekmesi açılır, istediğinizi ekleyin. Ayrıca şuna değinmek istiyorum bahsettiğiniz widget sekmesi şuan çin tabanlı romda ve custom romda kullanılabiliyor. Şuan global romda mecvut değil fakat yukarıdaki belirttiğim yöntemle ekleyebilirsiniz. Her bu sekmeye ulaşmak istediğinizde aynı işlemi tekrarlamalısınız.
Dediğinizi bende yapmaya çalıştım ama picker ile başlayan yazı bulunmuyor.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Sistem başlatıcının verilerini temizlesen düzelirdi bazı yazılımlarda formattan sonra böyle oluyor veriyi temizlersen %10000 düzelirdi.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Sistem başlatıcının verilerini temizlesen düzelirdi bazı yazılımlarda formattan sonra böyle oluyor veriyi temizlersen %10000 düzelirdi.
Hocam pek cok kez denedim duzelmedi sag olsun emirhan hocam yardimci oldu

Cok da gerekli degilmks hocam aslinda 🤠

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam pek cok kez denedim duzelmedi sag olsun emirhan hocam yardimci oldu

Cok da gerekli degilmks hocam aslinda 🤠
Hocam google playe uygulama kasası yazın 2 tane çıkar biri yüklü biri yülü değil. yüklü olmayanı indirin activity launchere girince ikiside gözükür indirdiğiniz hangisiyse ona basın çıkar. cihazda yüklü gelen uygulama kasasında bulunmayabiliyor.

Üst Alt