- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Evet hocam şartRoot lazım demi hocam?
Evet hocam şartRoot lazım demi hocam?
Hocam eu stabil 12 yüklenmiyor nasıl yukledinizUygulama dili İngilizcemi hocam
Magisk hide çalışmıyor ya root atmak istemiyorum iki saat her banka uygulamasına gireceğimde kod bekliyorum şifre giriyorum filan filan.Evet hocam şart
Neden çalışmıyor hocam android sürümünden dolay mıMagisk hide çalışmıyor ya root atmak istemiyorum iki saat her banka uygulamasına gireceğimde kod bekliyorum şifre giriyorum filan filan.
Aynen Android 11 daha oturmadı, Safenety true ama çalışmıyor yinede.Neden çalışmıyor hocam android sürümünden dolay mı
Valla hocam bizim canavara daha yeni geldi android 10 ben o yüzden 11 için çok acele etmiyorum magisk oturunca aosp ler ile kullanırım ama şimdilik gerek yokAynen Android 11 daha oturmadı, Safenety true ama çalışmıyor yinede.
Bizede geçen hafta geldi MIUI'a Aosp'a geleli oldu baya 3-4 hafta sanırım. Günlük kullanıma engel hatalar yok bir kaç uygulamadan çıkarken takılıyor tam ekran harekletinde 2-3 defa kaydırmak gerekiyor onun dışında magisk sorunu var, fastboot'a atma olayı filan var twrp şifrelenme olayı var.Valla hocam bizim canavara daha yeni geldi android 10 ben o yüzden 11 için çok acele etmiyorum magisk oturunca aosp ler ile kullanırım ama şimdilik gerek yok
romlar çok yeni sizin cihazı bilmiyorum ama bizim cihaz için hatalarla dolu aosp 11 ler
Hep aynı hocam bende mi 8 se vardı android 10 geldiğinde magisk uyumlu değil uygulamalar sıkıntı çıkarıyor falan zor işBizede geçen hafta geldi MIUI'a Aosp'a geleli oldu baya 3-4 hafta sanırım. Günlük kullanıma engel hatalar yok bir kaç uygulamadan çıkarken takılıyor tam ekran harekletinde 2-3 defa kaydırmak gerekiyor onun dışında magisk sorunu var, fastboot'a atma olayı filan var twrp şifrelenme olayı var.
Baya bir sorun varmış aslında.
MIUI özlemişim ah bide kasmasa adamlar 1 yılda launcher kasmasını gideremediler yahu.Hep aynı hocam bende mi 8 se vardı android 10 geldiğinde magisk uyumlu değil uygulamalar sıkıntı çıkarıyor falan zor iş
Hocam sanırım adamlar nasıl olsa kilidi açıp aosp kuracaklar diye limitleri fazla zorlamıyorMIUI özlemişim ah bide kasmasa adamlar 1 yılda launcher kasmasını gideremediler yahu.
Android 11 aosplarda güzel performans arttırdı yani 10'a göre daha seri akıcı hızlı.
MIUI'dan da böyle umutluyduk ama pıss çıktı.