Soru miui alisveris sıtesi

• Konbuyu başlatan koyuturk
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 2K

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bılgı verdıgınız ıcın sagolun rahatladım suan n11 den almam heralde bı ara abım ordan alısverıs yaptı yanlıs urn gelmıs
Türkiye'deki birçok alışveriş sitesinden SEMERS adlı satıcı tarafından satılan ürünleri satın alabilirsiniz. Bu cihazları ithal eden firma zaten SEMERS'tir. Bir ithalatçının, ithal ettiği ürünler yerine replika ürün göndermesi son derece saçma olur.
Bu alışveriş siteleri içinde de, bizim resmi site olmamız ve ayrıcalığımız sebebiyle en uygun fiyata buradan satın alabilirsiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
s.a arkadaslar bir sorum var mi4 alacagım bu sıtenın alısverıs bolumunden ama pıyasada cok fazla replıka urun var bu sıte uzerınden alsam ne kadar guvenlı miui turkıye alısveris sıtesi cevap verırsenız sevınırım tsk
Ben N11 sitesinde SEMERS adlı satıcıdan aldım. Ve bildiğim kadarıyla SEMERS ve bu site ortak çalışıyor.. İkisinden alabilirsiniz.. Aksesuarlarımın hepsini (mi4 flip cover, ekstra şarj aleti ve ekstra kablo. Xiaomi piston 3, xiaomi 10400 powerbank, xiaomi 10000 powerbank ve arkadaşlarıma aldırdığı birçok powerbank) SEMERS den aldım.. Ve gayet memnunum.. Hiç çekinmeden alabilirsin..

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Bilgi icin tesekkurler hocam birde. Miui alisveris bolumune girdigimde alisveri tamamla ya tikliyorum bu web sayfasi kullanilamiyor diyor. Sorun ne acaba

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bilgi icin tesekkurler hocam birde. Miui alisveris bolumune girdigimde alisveri tamamla ya tikliyorum bu web sayfasi kullanilamiyor diyor. Sorun ne acaba
Sitede irtibat telefonu var. Arayıp sorunu bildirebilir ve site ile ilgili bir sorun varsa çözülmesini sağlayabilirsiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249

Hocam farklı bir DNS ile deyin bazı ziyaretçilerin sanırım IP'lerinden kaynaklı olarak site SSL güvenlik nedeni ile böyle şey yapıyor.

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Hocam mobilden giriyorum pc ile gursem duzelir mi.

Üst Alt