- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
Bende hanimdaki prosuna el koyucam bakalım çok kaba cihaz ama ağır ve kabaEski cihazım Mi 10T'ye geri döndüm. SD 865 oyun söz konusu olunca tam bir canavar.
Bellek uzantısı özelliği MIUI 12.5 enhanced ve daha yeni sürümlere özeldir.hepsini yaptım bu romda bellek uzantısı özelliği yok mu ?
hocam bu romu yükledim fakat bluetooth çalışmıyor. Bazen takılmalar yaşıyorum sanırım tekrar globale geçicem ama forumda Evolution X diye bir rom gördüm o nasıl bilginiz var mı ?Bellek uzantısı özelliği MIUI 12.5 enhanced ve daha yeni sürümlere özeldir.
2-4 GB gibi düşük bellekli bir telefonda işinizi görebilir ancak 6 ve üstü ram değerine sahip telefonlar için bellek uzantısı ayak bağıdır.
En iyi depolama hızı bile ram hızının yakınından geçemez o nedenle cihazınızı yavaşlatan bir özellik aslında bu bellek uzantısı.
Kurulumda bir hata olmuş olabilir farklı TWRP sürümü ile tekrar deneyin.hocam bu romu yükledim fakat bluetooth çalışmıyor. Bazen takılmalar yaşıyorum sanırım tekrar globale geçicem ama forumda Evolution X diye bir rom gördüm o nasıl bilginiz var mı ?
Neden de ? Bu rom değil kernelHala kullanan varmı romu
Merhaba Ghost Touch bu cihazların kronik sorunu maalesef. Isınma ile daha da tavan yapabilir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Merhabalar, bu kerneli pubg için yükledim ısınınca fps droplarını çözdü ama cihaz bazen kendi kendine ekrana dokunuyor ve stabil değil bazen takılma yapiyor arayüzde bu sorunları nasıl çözebiliriz.