Haber Miui 9

Xiaomi firmasından süpriz bir atak geldi Android platformu üzerine yerleştirmiş olduğu başarılı ve sevilen arayüzü Miui 8 yeni tanıtmış olmasına rağmen firma bu gün kendi webo sayfasından bir teaser paylaştı teaser da Miui 9 görseli olması yakın zaman da Miui 8 in güncelleme alacağınına dair izlenim yarattı..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Bu ne hız ! Henüz MIUI 8 tam oturmadan.
Bunların amacı apple ile aynı sürüm, numarasından yürümek, onun için 6-7-8 hızlıca geçtiler, piyasa sonuçta böyle yürüyor işler.
Umarım 9 a kadar herşey yoluna girerde özlediğimiz; stabil sorunsuz romu kullanırız

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bunların amacı apple ile aynı sürüm, numarasından yürümek, onun için 6-7-8 hızlıca geçtiler, piyasa sonuçta böyle yürüyor işler.
Umarım 9 a kadar herşey yoluna girerde özlediğimiz; stabil sorunsuz romu kullanırız

Hızlı gidiyor olabilirler 9 için ama 6 ve 7, birer sene kullanıldı. Her firma senede bir sürüm çıkartıyor zaten. :)

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Hızlı gidiyor olabilirler 9 için ama 6 ve 7, birer sene kullanıldı. Her firma senede bir sürüm çıkartıyor zaten. :)
Haklısın, ama yanılmıyorsan miui6 dan 2 yada 3 ay sonra miui 7 geldi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Haklısın, ama yanılmıyorsan miui6 dan 2 yada 3 ay sonra miui 7 geldi.

Hocam tam ne zaman yayınlandı hatırlamıyorum ama 2015 temmuz sonu ağustos başında v6 testleri başlayıp Ağustos sonunda yayınlanmıştı. v7 Testleri ise global için 2016 başında başlamıştı ve 2016 mayıs sonunda yayınlanmıştı. (China daha erkendi)

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hep söylüyorum MIUI, V5 ile zirvesini yaşadı ve benim için orada bitmiştir. CM, AOSP romlarındaki eksiklikler nedeniyle hala MIUI kullanıyorum ama şu buglar iyice nefret ettirdi kendinden. Yakında zaten Xiaomi'nin bu saçma politikaları yüzünden markayı da bırakacağım az kaldı. Bir telefon alıyorsun, adamlar benim aldığım modelin üst versiyonunu duyuruyor. MIUI'da ona döndü.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
abi kim ne derse desin ios kadar stabil olamıyorlar bir türlü. miui en yakını gibi geliyor bana. ios u elime alıncda içim sıkılıyor herşey kısıtlamalı :)

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Hep söylüyorum MIUI, V5 ile zirvesini yaşadı ve benim için orada bitmiştir. CM, AOSP romlarındaki eksiklikler nedeniyle hala MIUI kullanıyorum ama şu buglar iyice nefret ettirdi kendinden. Yakında zaten Xiaomi'nin bu saçma politikaları yüzünden markayı da bırakacağım az kaldı. Bir telefon alıyorsun, adamlar benim aldığım modelin üst versiyonunu duyuruyor. MIUI'da ona döndü.
Katılıyorum, v5 teki fm radyo ve ses kayıt cihazı görsel tasarımını hala. Özlüyorum, temasını yapmalılar acil...

Üst Alt