Yardım Miui 9 wlan_logs dosyası nedir

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Miui 9 beta rom kullanıyorum wlan_logs klasörü var ne işe yarıyor bilgisi olan var mı birde bu klasörü silsem bir şey olurmu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bende U Data X i merak ediyorum

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Vlan_logs klasörü MIUI9 güncellemesi ile gelen kablosuz ağ'aya bağlandığınızda günlük kayıtlarını olan dosya silseniz bir şey olmaz,
U_DATA_X ise kullanıcı veri kayıtları dosyası.

Oyla:

Firari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
xiaomi
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
Vlan_logs klasörü MIUI9 güncellemesi ile gelen kablosuz ağ'aya bağlandığınızda günlük kayıtlarını olan dosya silseniz bir şey olmaz,
U_DATA_X ise kullanıcı veri kayıtları dosyası.

Sevgili Bay Lopus. Bir sorunum var, diğer forumlarda bilgi arıyordum, ama sadece burada buldum. Birkaç gün önce xiaomi mi mix 2 telefonumda U_DATA_X klasörünü buldum. Başka bir sayfada birisi virüs olduğunu yazdı, ama onun hakkında hiçbir şey bildiğini sanmıyorum. Yeni bir telefon satın aldıktan sonra ortaya çıkarsa, bunun bir virüs olduğunu yazdı. Bir yıl önce bir telefon aldım ve birkaç gün sonra bu klasör içinde şifrelenmiş dosyalarla oluşturuldu. Sadece şimdi gördüm. Yavaş yavaş paranoyak olmaya başlıyorum. Bu klasör bir xiaomi klasörü ve fotoğraflarım, şifrelerim ve param hakkında endişelenmem gerekmiyor. Bir cevap isterim çünkü endişeliyim. Zayıf Türkçe ve saygılarımla özür dilerim.

Oyla:
Üst Alt