Sade olarak düzenledim umarım eleştiri ve yorumlar için teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turan yazılımdan satın almıştım internet üzerinden size bir şifre veriyorlar onunla kullanıyorsunuz telefonu değiştireceğiniz zaman ürün kimliğini bırak demeniz lazım ben mürşid kuranı kerim ide satın almıştım ama o sebepten kullanamıyorum dikkat edin.Konu dışı olacak ama imürşid nerden buldunuz hocam Google playde yok.
bende pc sürümü var android sürümü yok bir ara android sürümünü google play yayınladılar ama kaldırdılar.Turan yazılımdan satın almıştım internet üzerinden size bir şifre veriyorlar onunla kullanıyorsunuz telefonu değiştireceğiniz zaman ürün kimliğini bırak demeniz lazım ben mürşid kuranı kerim ide satın almıştım ama o sebepten kullanamıyorum dikkat edin.
Hocam bende bilgim yok başarılarınızın devamını dilerimTeşekkür ederim sadece Wifi mobil veri gibi ikonlarını değiştirebiliyormuyuz acaba ben bilmiyorum