Yardım Miui 9 Kilit Ekranını Tamemen Kapatma ?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar Acdisplay isimli lockscreen programını kullanacağım fakat miui'nin kendi kilit ekranını tamamen kapatmak istiyorum. Yani uyku modundan direk ana ekrana gelmesini istiyorum. Bunu hangi ayarlardan sağlayabilirim ?
( Konudan bağımsız fakat Acdisplay lockscreen haricinde önereceğiniz başka app varsa onları da denemek isterim ). Şimdiden teşekkürler.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Çözüm aslında yoktu, beta romunda (geliştirici romu ) yani farklı yazılım sürümlerinde olan arkadaşlar bizde oluyor demek ki kararlı sürümde henüz yok gibi bir bilgi verdiler, ben de sorunun bu olduğunu düşündüm. Şimdi önerdiğiniz yöntemi deneyecegim, sorun çözüldü yazmama rağmen fikrinizi belirtip başka bir çözüm yolu sunduğunuz için size ayrıca teşekkür ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o halde bir özür borçluyum size :) çözüp paylaşmadınız gibi algıladım.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
o halde bir özür borçluyum size :) çözüp paylaşmadınız gibi algıladım.
Estağfurullah, sadece yazılım farkından olduğunu düşünüp konuyu bilgi kirliliği olmasın diye o şekilde kapatmak istedim :) Fakat sayenizde sorunu çözdüm :) Tam beta sürüme geçmek için bootloader kilidi açmaya yeltenmişken hayatımı kolaylaştırdınız :)

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Estağfurullah, sadece yazılım farkından olduğunu düşünüp konuyu bilgi kirliliği olmasın diye o şekilde kapatmak istedim :) Fakat sayenizde sorunu çözdüm :) Tam beta sürüme geçmek için bootloader kilidi açmaya yeltenmişken hayatımı kolaylaştırdınız :)

Teşekkür ederim. Kolaylıklar ve iyi forumlar olsun o halde. :)

Oyla:
Üst Alt