- Adım
- i.k
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 14
Eline sağlık hocam
Eyvallah hocam ben daha cihazı bt sini açamadım. Bu işleri bi türlü beceremedik anlatımın için sağol genedeTwrp ile indirmiş olduğunuz zip dosyasını ınstall deyip seçiniz daha sonra rebaot deyip teli başlatın daha sonra widget kısmından yüklemiş olduğunuz saatlerden istediğinizi ekrana sürükleyin
Güle güle kullanın
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu zip e flip saat atabilirmisiniz?Eski Htc deki gibi.Arka plan şeffaf,hava durumu animasyonlu.Walla çok makbule geçerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Dostlar miui 9 da temalarda saat degistirmek artik bu zip dosyasi ile daha kolay. Zip dosyasini recovery ile yukleyin daha sonra teli acip widgetlerden istediginiz saat uygulamasini secin gule gule kullanin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz. Dosyası varsa ilgilenebilir hocam bakmak lazimHocam bu zip e flip saat atabilirmisiniz?Eski Htc deki gibi.Arka plan şeffaf,hava durumu animasyonlu.Walla çok makbule geçer
Şöyle bi konusu var forumda ama miui9 da aktif edemedim.Mtz. Dosyası varsa ilgilenebilir hocam bakmak lazim
Şöyle bi konusu var forumda ama miui9 da aktif edemedim.
Tema - 4x2 HTC Sense hava durumu-Flip saat widgeti
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Dostlar miui 9 da temalarda saat degistirmek artik bu zip dosyasi ile daha kolay. Zip dosyasini recovery ile yukleyin daha sonra teli acip widgetlerden istediginiz saat uygulamasini secin gule gule kullanin
Linke ulaşamıyorum konu kaldırılmış galibaHocam şu paylaştığım widgetı ekleyebilir misin pakete? Teşekkürler
Bi de şu linke bakar mısın hocam? Bende çalışıyorLinke ulaşamıyorum konu kaldırılmış galiba