İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

ibrahimyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 5s
Konular
4
Saat 6.30 gibi alanlarda var güncellemeyi demek ki genel olarak tüm mi6 lara dağıtılmaya başlandı..
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın, dilerim bir sorunla karşılaşmazsınız
mi 5s e ne zaman gelecek acaba

Yussuff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
5
hadi telefonları satalım gm6 alalım aralıkta android 8 geliyormus :)))) levka205 Skorpi

Xiaomi'den GM'ye geçerseniz, kendinizi BMW'yi bırakıp sıradan dandik bir araya binmiş gibi hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın Xiaomi fanı değilim, satıp başka bir telefon almak mantıklı olabilir ama bu asla GM olmamalı.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam cihazı defalarca açıp kapattım ama galeriye öyle bir özellik eklenmedi..
Ayarlardan Mi Laboratuvar'ı bulup aktif ettim yine yok...
Neden böyle acaba?

Hiçbir fikrim yok hocam, Betalarda da kullanamadık zaten bu özelliği. Bende çalışıp çalışmadığını merak ettiğim için sormuştum.

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Xiaomi'den GM'ye geçerseniz, kendinizi BMW'yi bırakıp sıradan dandik bir araya binmiş gibi hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın Xiaomi fanı değilim, satıp başka bir telefon almak mantıklı olabilir ama bu asla GM olmamalı.
Valla kardesim xiaomi hayraniyim desende kimse niye haransin demez arkadas espiri yapmis galiba gm 6 da mtk 6737 var ayni ozellikte meizular 900 tl alti ve bana kalirsa flyme stock arayuzden daha gzl milletin uyanmasi lazim artik bak sovmeyegim samsunga c serisi harika snapdragon 6xx serili sik orta seviye telefon ama ithalatci niye cunku samsun icin mtk kullanmadigi ve kendi islmecisini koymadigi icin cok kar edemiyo ve yine bu sovmeyecegim firma c5 sd 617 c7 sd 625 c9 sd 652 hicbiri turkiyede garantili olarak yok ama c8 turkiyeye garantili geldi duydugumda cok sevindim nihayet kendilerini duzeltmisler dedim ama bir baktim ki helio x20 dedim sovmeyecegim yani anlayacaginiz sadece kar edecegi telefonlari satiyor turkiyeye o yuzden sd yok c8 de redmi note 4 mtk ile ayni

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Valla kardesim xiaomi hayraniyim desende kimse niye haransin demez arkadas espiri yapmis galiba gm 6 da mtk 6737 var ayni ozellikte meizular 900 tl alti ve bana kalirsa flyme stock arayuzden daha gzl milletin uyanmasi lazim artik bak sovmeyegim samsunga c serisi harika snapdragon 6xx serili orta seviye telefon ama ithalatci niye cunku samsun icin mtk kullanmadigi ve kendi islmecisini koymadigi icin cok kar edemiyo ve yine bu sovmeyecegim firma c5 sd 617 c7 sd 625 c9 sd 652 hicbiri turkiyede garantili olarak yok ama c8 turkiyeye garantili geldi duydugumda cok sevindim nihayet kendilerini duzeltmisler dedim ama bir baktim ki helio x20 dedim sovmeyecegim yani anlayacaginiz sadece kar edecegi telefonlari satiyor turkiyeye o yuzden sd yok c8 de redmi note 4 mtk ile ayni

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular