İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

cnky50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Miui
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Evet gerekiyor

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır tabiki root gerekmiyor. Sadece cihazın bootloader kilidinin açık olması yeterlidir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Hayır tabiki root gerekmiyor. Sadece cihazın bootloader kilidinin açık olması yeterlidir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomitool ile yapınca bl nin açık olnasınada gerek yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Redmi Note 4 (Sd) Ota üzerinden MIUI 9 güncelledim ve yeni bir özellik geldi ama bu özellik ne işe yarar nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, aktif ettim galeriye Vs girdim ama yine çözemedim...
Ve bu arada normal ayarlar da hiç bir yerde çıkmıyor sadece Ayarlar kısmında arama butonuna Trigger Apps yazınca görünüyor..
Bir yardım lütfen, teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
bu kdar kafaya takmayın samsungun lg nin leş telefonlarından iyidir onlar çokmu zamnanında çıkarıyolar

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
Mi 6 için Aralık gözüküyor, en güncel Android versiyonuyla mı sunacaklar, bilemiyorum.

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Güncelleme konusunda Xiaomi'nin bir eksiğini göremiyorum. Halen bazı arkadaşların "benim cihazım yeni çıktı, niye bana daha önce güncelleme gelmiyor?" Diye söylendiklerini görüyorum. Arkadaşlar sonuçta tüm cihazlara verilen bir güncelleme var ve bu cihazlar arasındaki süre farkı en fazla 1 ay. Ki beklemek istemeyen için STABİL BETA sürümleri de sunulmuş. 1 ay bile bekleyemeyen arkadaşlar Xiaomi yokken herhalde İphone X kullanıyorlardı. Samsung, Lg'nin güncelleme mantığıyla yaklaştığınızda J serisi ile S serisi arasında aynı sürüme yükselme süresinin 1 ay olduğunu söyleyebilir misiniz ? Ayrıca beklediğiniz güncellemeden önce cihazı kullanamıyormuş gibi söylenmenin bir mantığı da yok. Sizi görmeden okuyan miui 9 yok iken cihazlarınız brick olmuş sanır.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Güncelleme konusunda Xiaomi'nin bir eksiğini göremiyorum. Halen bazı arkadaşların "benim cihazım yeni çıktı, niye bana daha önce güncelleme gelmiyor?" Diye söylendiklerini görüyorum. Arkadaşlar sonuçta tüm cihazlara verilen bir güncelleme var ve bu cihazlar arasındaki süre farkı en fazla 1 ay. Ki beklemek istemeyen için STABİL BETA sürümleri de sunulmuş. 1 ay bile bekleyemeyen arkadaşlar Xiaomi yokken herhalde İphone X kullanıyorlardı. Samsung, Lg'nin güncelleme mantığıyla yaklaştığınızda J serisi ile S serisi arasında aynı sürüme yükselme süresinin 1 ay olduğunu söyleyebilir misiniz ? Ayrıca beklediğiniz güncellemeden önce cihazı kullanamıyormuş gibi söylenmenin bir mantığı da yok. Sizi görmeden okuyan miui 9 yok iken cihazlarınız brick olmuş sanır.

Hocam zaten bizim gibi Miui 9 China Beta tabanlı romları kullanan kişiler için hiçbir sorun yok. İllaki Miui 9 kullanmak isteyen, rom kurup kullanabilir ancak, bilirsiniz ki Diğer üreticilerde de firmanın o yılki amiral gemisine ilk olarak güncelleme verilir, sonra orta seviye geçen yılların cihazlarına güncelleme gelir. Mi6'da sanırım bir sorunla karşılaştırlar ki, güncellemeyi ertelediler. Yoksa Beta'daki gibi ilk Güncellemeyi de Mi6'nın alacağını düşünüyorum.

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Hocam zaten bizim gibi Miui 9 China Beta tabanlı romları kullanan kişiler için hiçbir sorun yok. İllaki Miui 9 kullanmak isteyen, rom kurup kullanabilir ancak, bilirsiniz ki Diğer üreticilerde de firmanın o yılki amiral gemisine ilk olarak güncelleme verilir, sonra orta seviye geçen yılların cihazlarına güncelleme gelir. Mi6'da sanırım bir sorunla karşılaştırlar ki, güncellemeyi ertelediler. Yoksa Beta'daki gibi ilk Güncellemeyi de Mi6'nın alacağını düşünüyorum.

Hocam işte şu anda en sorunsuz cihazlar hangileri ise o cihazlar ilk güncelleniyor. Bir kullanıcı olarak zamanında ben de en önce niye benim cihazım güncellenmiyor diye söyleniyordum, sonradan sorun yaşayınca erken güncelleme yerine en sorunsuz zamanda güncellemeyi tercih ettim. Hem gördüğüm kadarıyla mi6'sı olan en önce güncellenmek istiyor, mi5s'i olan mi5'ten önce güncellenmek istiyor, oradan mi mix kullanıcıları gelip "size ne oluyor lan mi5s'çiler ilk mi mix güncellenecek filan diyorlar :) ortalık karışıyor yani. Gerek yok.

Üst Alt