bu konuda cevabı ben de merak ediyorum..Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞu linkten global romu indirip güncelleyiciden yüklemeye çalıştım ancak hata verdi bu konuda bilgisi olan var mı
hocam merhaba mi max 2 cihazlarımıza yarınmı geliyor güncelleme saygılarBu ÇİN'lilerin gerçekten de sağı solu hiç belli olmuyor, sürprizlerle dolular valla![]()
Global Beta bugün geldimi max 2 için yarın mı geliyor güncelleme
Aynen hocam o dediğiniz. Bildirim paneline geldi güncellemeden sonra. Beta sürümüne bugün gelen güncelleme ile oldu.veri kullanımı dediğiniz nedir? mi 6 kullanıyorum.. bizde öyle birşey var.. günlük veri kullanım sayacı gibi..
öyle birşeydir herhalde..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam cihazlara otomatik kararlı sürüm mü gelecekGlobal Beta bugün geldi
Bazılarına gelmiş galiba....Siz hangi sürümdesiniz şu an?hocam cihazlara otomatik kararlı sürüm mü gelecek
hocam kararlı 8.5.9.0 (NDDMIED)Bazılarına gelmiş galiba....Siz hangi sürümdesiniz şu an?
Arkadaşlar küçük bir tavsiye notu yazayım... Güncellemeleriniz geldiğinde hemen yüklemeyin öncelikle en az bir süre bekleyin.
Daha önceki büyük MIUI güncelemelerinde (v5-v6-v7-v8) ilk gelen güncellemeler yaşanan sorunlardan dolayı pek çok cihazda geri çekildi ve bir süre sonra düzeltilerek yeniden yayınlandı. v9'da da aynı şeyin olması oldukça muhtemel görünüyor. Beta romlarda test edilmeden kararlı romlara eklenen bazı özelliklerin mevcut olması bu olasılığı daha da arttırıyor. Bu nedenle -özellikle eğer yeterli tecrübeye sahip değilseniz- güncelleme gelir gelmez yüklememenizi, bir süre beklemenizi tavsiye ederim.