Yardım MIUI 9 güncelleme Hatası

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Merhaba arkadaşlar, daha yeni MIUI 9 a geçtim. Şimdi güncelleme geldi ancak güncelle dediğimde devamlı olarak wifi yi açın diyor güncelleme için. Mobil ağla yapılmıyor mu? Nasıl düzeltebiliriz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
bende kararlı rom kullanıyorumda kaç haftadır bekliyorum boot atmak istemiyorum güncelleyici den direk yapamıyormuyuz hakikaten
Bende o işlerle uğraşmak istemiyorum işte karışık ve zor geliyor. Forumu takip ediyorum bootlarla uğraşmadan telefonuna direk güncelleme gelenler var. Acaba güncellemesi gelenler beta sürümü mü kullanıyorlardı ? Bizimkisi KARARLI diye geç gelicek olabilir mi en azından bunun cevabını bilsek

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Bende o işlerle uğraşmak istemiyorum işte karışık ve zor geliyor. Forumu takip ediyorum bootlarla uğraşmadan telefonuna direk güncelleme gelenler var. Acaba güncellemesi gelenler beta sürümü mü kullanıyorlardı ? Bizimkisi KARARLI diye geç gelicek olabilir mi en azından bunun cevabını bilsek
yarın güncelleme gelir diye o kadar telefonu şarj ettim bide %30 daydı allahtan yeni teknolojide pek sıkıntı olmuyor

Oyla:

Mi5splus1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi5splus1907
Cihazım
Mi5splus
Konular
0
ne saçma ben kendim rom atıp güncelleyip duracaksam ayrıca android 7.0 çıkalı 1 yılı geçti 8.0 çıktı daha biz bekliyoz 7 ye yükselecek diye böyle bir strateji ile Xiaomi asla hedeflediği fiyat-performas hedefine ulaşamaz milletin işi gücü var bu rom atma işleriylemi uğraşıp duracak

Oyla:

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
ne saçma ben kendim rom atıp güncelleyip duracaksam ayrıca android 7.0 çıkalı 1 yılı geçti 8.0 çıktı daha biz bekliyoz 7 ye yükselecek diye böyle bir strateji ile Xiaomi asla hedeflediği fiyat-performas hedefine ulaşamaz milletin işi gücü var bu rom atma işleriylemi uğraşıp duracak
Sonuna kadar haklısınız bende o işi anlamadım. Bu android 7.0 belki de en son bizim telefona çıkıyordur, aylar aylar önce bakmıştım ne zaman çıkıcak diye ağustos diyorlardı çüş diyordum bir şekilde geldi ağustos şimdide güncelleme alamıyoruz saçmalığa bak

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Sonuna kadar haklısınız bende o işi anlamadım. Bu android 7.0 belki de en son bizim telefona çıkıyordur, aylar aylar önce bakmıştım ne zaman çıkıcak diye ağustos diyorlardı çüş diyordum bir şekilde geldi ağustos şimdide güncelleme alamıyoruz saçmalığa bak
hocam telefon canavar iyi güzelde eniştem mi 5 kullanıyor 7.0 ona çok önceden geldi bugün de miui 9 gelmiştir ona benim telefonuma neden gelmiyor boot atmauı fazla bilmiyorum uğraşmak istemiyorum daha doğrusu

Oyla:

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
hocam telefon canavar iyi güzelde eniştem mi 5 kullanıyor 7.0 ona çok önceden geldi bugün de miui 9 gelmiştir ona benim telefonuma neden gelmiyor boot atmauı fazla bilmiyorum uğraşmak istemiyorum daha doğrusu
O boot işlerinden bende anlamıyorum bazı arkadaşlara hiçbirşey yapmadan direk gelmiş telefonuna bize hala gelmedi

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
O boot işlerinden bende anlamıyorum bazı arkadaşlara hiçbirşey yapmadan direk gelmiş telefonuna bize hala gelmedi
eniştem boot atmadı yanlız güncelleyici den yapmıştı oda boot atmayı sevmez neyse bekliyecez artık

Oyla:

tektek1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
mi5
Konular
1
Miui 9 u ota dan alan mi5 kullanıcısi var mı? Ve boyutu kaç MB ?

Oyla:

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Boot atarak yaptım. Wifi bağlantısını kapatsamda kendisi açıyor. Bir türlü düzelmedi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt