Hocam recovery rom olduğu için normal şartlarda yüklenmesi lazım güncelleyiciden. (yuklemeyi denemeden önce yedeklerinizi almayi unutmayın) Yuklenmezse eger bl açık olmalı ve twrp'den yüklenmeli.hocam root ve bd kilidinin açık olması gerikiyormu yoksa güncelliyicenden yükleniyormu
Hocam recovery rom olduğu için normal şartlarda yüklenmesi lazım güncelleyiciden. (yuklemeyi denemeden önce yedeklerinizi almayi unutmayın) Yuklenmezse eger bl açık olmalı ve twrp'den yüklenmeli.
Ben twrp'den yükleyeceğim akşam.
Dün,daha önce yayınlanan Xiaomi EU miui 9 rom yükledim ben.Çok hoşuma giden bir özellik var.Daha önce sadece chinese beta'da vardı.Uygulamalar arasında iken boş ekranda aşağıdan yukarı çekerek hızlı arama kısmını getirme olayı.iOS'da ki olay gibi.
Bu global beta'da da olur mu sizce ?
Öncelikle cevap için teşekürler hocam. Cuma günü global olarak bizim telefonlarımıza gelicekmi yoksa çinde dağıtım mi yapılacak eğer cuma günü gelecekse beklicem 25 i cin çıkış tarihiyse akşam denemeyi düşünüyorum.Hocam recovery rom olduğu için normal şartlarda yüklenmesi lazım güncelleyiciden. (yuklemeyi denemeden önce yedeklerinizi almayi unutmayın) Yuklenmezse eger bl açık olmalı ve twrp'den yüklenmeli.
Ben twrp'den yükleyeceğim akşam.
Cuma günü Çin romu çıkacak hocam. Global beta için biraz daha zaman var.Öncelikle cevap için teşekürler hocam. Cuma günü global olarak bizim telefonlarımıza gelicekmi yoksa çinde dağıtım mi yapılacak eğer cuma günü gelecekse beklicem 25 i cin çıkış tarihiyse akşam denemeyi düşünüyorum.
Cuma günü Çin romu çıkacak hocam. Global beta için biraz daha zaman var.
Öncelikle cevap için teşekürler hocam. Cuma günü global olarak bizim telefonlarımıza gelicekmi yoksa çinde dağıtım mi yapılacak eğer cuma günü gelecekse beklicem 25 i cin çıkış tarihiyse akşam denemeyi düşünüyorum.
Hocam çıkan Çin romu deneyimli kullanıcılar yüklesin diye uyarı vererek yayınladı xiaomi. Resmi olarak cuma günü yayınlanacak Çin romu.Yanlış bilgi dııııt
Cuma günü global için çıkacak Çin Romu geçen çıktı ve ben onu kullanıyorum