Yardım Miui 9 dan Miui 8 e dönüş

cagataykm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağatay Kaan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,

Miui 9'a telefonumu güncelledim ama memnum kalmadım. Telefonumu alalı bir hafta oldu ve bootloader kilidini açmadım. Güncellemeyi de OTA üzerinden zip dosyası göstererek yaptım.

Telefonu soft brick yapmadan, OTA üzerinden yine zip dosyası göstererek Miui 8 e dönebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.

İyi forumlar.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Benim mi5 cihazı miui9 'dan 8 sürümüne düşürmek istiyorum. Global sürüm. Unlock yaptım. Ama miui.com'dan indirdiğim fastboot sürümler işe yaramadı. Neyi yanlış yapıyorum

Bu adresten indirin. en.miui adresinden en son fastboot dosyası miui 9 olanı indirirsiniz. Verdiğim linkte eski sürümler mevcut ordan indirip deneyin bir de.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mesutpeker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Mesu
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
12

Bu adresten indirin. en.miui adresinden en son fastboot dosyası miui 9 olanı indirirsiniz. Verdiğim linkte eski sürümler mevcut ordan indirip deneyin bir de.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Teşekkür ederim üstadım 8.5.3.0 versiyonu yükledim miflash ile ama olmadı. İşlem tamamlandı dedi. Açıldı baktım hala 9.1.1 sürümü yüklü. Neyi yanlış yaptım. Downgrade konusunda bir resimli rehber olsa süper olur. Hiçbir yerde açık anlaşılır bir bilgi yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

cagataykaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay Kaan
Cihazım
Xperia z2
Konular
2
Teşekkür ederim üstadım 8.5.3.0 versiyonu yükledim miflash ile ama olmadı. İşlem tamamlandı dedi. Açıldı baktım hala 9.1.1 sürümü yüklü. Neyi yanlış yaptım. Downgrade konusunda bir resimli rehber olsa süper olur. Hiçbir yerde açık anlaşılır bir bilgi yok.

Sorununuzu cozebıldınız mi?

Oyla:

cagataykaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay Kaan
Cihazım
Xperia z2
Konular
2

Sorununuzu cozebıldınız mi?

Oyla:

buraksimsek0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak ŞİMŞEK
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
arkadaşlar telefon alındığı gibi orjinal hali ile güncelledim 9.1.2 sarj sıkıntısı çok fazla 9.2.2 den korktuğum için güncellemedim bana lütfen yardım edin 8.5.3 e güncellediğim gibi dönmem mümkün mü bilgisayar olmadan

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
arkadaşlar telefon alındığı gibi orjinal hali ile güncelledim 9.1.2 sarj sıkıntısı çok fazla 9.2.2 den korktuğum için güncellemedim bana lütfen yardım edin 8.5.3 e güncellediğim gibi dönmem mümkün mü bilgisayar olmadan
Bilgisayar olmadan olmaz fastboot yöntemi ile düşük versiyona geçebilirsiniz. 0

Mi 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buraksimsek0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak ŞİMŞEK
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bilgisayar olmadan olmaz fastboot yöntemi ile düşük versiyona geçebilirsiniz. 0

peki en basit şekilde açıklamanız mümkün mü acaba yedeklerimi nasıl alabilirim mesaj resim notlar vb. her şey ile bunları adım adım anlatabilir miisiniz ? :)

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
peki en basit şekilde açıklamanız mümkün mü acaba yedeklerimi nasıl alabilirim mesaj resim notlar vb. her şey ile bunları adım adım anlatabilir miisiniz ? :)
Yedeğinizi micloud ile alabilirsiniz. Onun haricinde bilgisayara bağlayıp içindeki resi m müzik vs gibi dosyalarınızı bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Fastboot yöntemini ise adım adım anlatımını forumda hem resimli hem de videolu bulabilirsiniz. Cihazınızın sa bootloader kilidi açık olmalı. Bootloader kilidi açık değilse açmak için yapmanız gerekenler var onu da forum içinde detaylı bulursunuz.
Kolay gelsin iyi akşamlar dilerim.

Oyla:

cagataykaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay Kaan
Cihazım
Xperia z2
Konular
2
Hocam, fotoları pc ye bağlayıp dcim içinden al. Mesaj ve notları ayarlar mi hesabı mi cloud ile yedekleyebılırsın. Arama kaydı ve ses kaydını da bu şekilde yedeklıyor. Ayrıca google fotoğraflar uygulaması ile sınırsız yedekleme şansın da var

Oyla:

buraksimsek0110

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak ŞİMŞEK
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Hocam, fotoları pc ye bağlayıp dcim içinden al. Mesaj ve notları ayarlar mi hesabı mi cloud ile yedekleyebılırsın. Arama kaydı ve ses kaydını da bu şekilde yedeklıyor. Ayrıca google fotoğraflar uygulaması ile sınırsız yedekleme şansın da var

Yedeğinizi micloud ile alabilirsiniz. Onun haricinde bilgisayara bağlayıp içindeki resi m müzik vs gibi dosyalarınızı bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Fastboot yöntemini ise adım adım anlatımını forumda hem resimli hem de videolu bulabilirsiniz. Cihazınızın sa bootloader kilidi açık olmalı. Bootloader kilidi açık değilse açmak için yapmanız gerekenler var onu da forum içinde detaylı bulursunuz.
Kolay gelsin iyi akşamlar dilerim.

4

teşekür ederim :)

Oyla:
Üst Alt