Yardım MIUI 9 bildrim sesi

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
arkadaşlar note 4x cihazım için ota kararlı güncellemeyi kurdum artık bildirim sesi temelli gitti çalışmıyor. hiçbir uygulamadan gelen bildirim ses vermiyor sadece titreşim var.
marketten notify sound edit tarzı uygulamalar indirdim, orada ayrı bir ses barı olarak notification sound görünüyor fakat hiçbir değişiklik kabul etmiyor

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
arkadaşlar note 4x cihazım için ota kararlı güncellemeyi kurdum artık bildirim sesi temelli gitti çalışmıyor. hiçbir uygulamadan gelen bildirim ses vermiyor sadece titreşim var.
marketten notify sound edit tarzı uygulamalar indirdim, orada ayrı bir ses barı olarak notification sound görünüyor fakat hiçbir değişiklik kabul etmiyor

Hocam geçmiş olsun, artık sonradan indirdiğin hiçbir sesi bildirim sesi olarak kullanamayacaksın, sadece telefonun kendi orjinal seslerinden birini seçmeniz lazım. Salakça bir durum, benim de başıma gelmişti bir önceki güncellemede ve düzelmedi malesef.

Oyla:

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam, normalde evie launcher kullanıyordum. miui 9 ile birlikte varsayılan home ve varsayılan tema kullanıyorum

Oyla:
Üst Alt