MIUI 9 a güncellemeli miyim?

Mokujin5757

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
1
Merhaba arkadaşlar , telefonum şu an 8.5.3.0 Global Stabil ROM'da . Sizce MIUI 9a güncellemeli miyim . Yaklaşık 6 ay boyunca eski telefonumda RR Nougat kullandım ve telefonum yavaş olmasına rağmen Nougat deneyimim güzeldi ama şu an tam hatırlamasam da bazı uygulamalar desteklenmiyordu . Ve güncellediğimde olur olmaz bi uygulama desteklemezse mahcup olmak istemiyorum . Sistemi geriye çevirmek için de bootloader açık olması gerek ki açmam . Normalde cihazlarıma köküne kadar kök izni veren birisiyim ama bu telefonum yeni olduğundan mütevellit kök izni veya ROM yüklemeyeceğim . O yüzden MIUI9 geri dönüşü olmayan bir yol gibi şu anlık .Kamera gelişiyormu bilmiyorum ama değer mi denemeye sizce .Bir yanım istiyor diğer yanım istemiyor :D .Bana güzel sebepler sunabilir misiniz ?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Şu an için ooo mükemmel denilecek bir özellik yok gerçi telefon uçacsk da değil ya daha ne olsun ;)8=)

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Kardeş şimdiki sürümünü ararsın
Kamera olayında geriye gitmişler,çekilen resimlere tıkladığın zaman oan çektiğin resmi deilde ilk ne çektiysen onu göstetiyo,
Bende bayağı can sıkıyo bu olay

Üst Alt