Rom MIUI 9 - 8.3.15 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 54
  • Görüntüleme 7K

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Ben sizin yerinizde olsam, MIUI bazlı romlardan vazgeçmem..Custom romlarda maalesef hep çalışmayan veya uyumsuz olan bir şeyler oluyor ne yazıkki

Cihazınıza uygun MIUI bazlı Custom Rom bulun kendinize...

İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları
Ben sizin yerinizde olsam, MIUI bazlı romlardan vazgeçmem..Custom romlarda maalesef hep çalışmayan veya uyumsuz olan bir şeyler oluyor ne yazıkki

Cihazınıza uygun MIUI bazlı Custom Rom bulun kendinize...

İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Herkes farklı şeylerden bahsediyo , sizin önerinniz nedir hocam ...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Herkes farklı şeylerden bahsediyo , sizin önerinniz nedir hocam ...
Ben bugüne kadar bir çok MIUI bazlı Custom Rom kullandım ve zamanla kullandıklarımda problemler yaşadım....şu an Sayın Escobar1945 hocamın yapmış olduğu Epic romu kullanıyorum ve bugün yeni versiyonu test edeceğiz kendisi ile....O nedenle Size şu an hangi rom daha iyidir demem mümkün değil, zira Cihaz modellerine göre de farklılıklar olabiliyor...bence sırasıyla hepsini deneyin, hangisinden en iyi verimi alırsanız, onda kalın

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Ben bugüne kadar bir çok MIUI bazlı Custom Rom kullandım ve zamanla kullandıklarımda problemler yaşadım....şu an Sayın Escobar1945 hocamın yapmış olduğu Epic romu kullanıyorum ve bugün yeni versiyonu test edeceğiz kendisi ile....O nedenle Size şu an hangi rom daha iyidir demem mümkün değil, zira Cihaz modellerine göre de farklılıklar olabiliyor...bence sırasıyla hepsini deneyin, hangisinden en iyi verimi alırsanız, onda kalın

mi globeyı kurmustum batarya önerisi için ama romdan mı bılemedim muazzam şarj tuketmişti ,
epic rom kullanmıştım daha onceden
hocam yardım ıcın saolasın son sorum bu arada
Marshmallow mu NOugat stok romun uzerıne mi kurmalym miuı ozel romları

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
mi globeyı kurmustum batarya önerisi için ama romdan mı bılemedim muazzam şarj tuketmişti ,
epic rom kullanmıştım daha onceden
hocam yardım ıcın saolasın son sorum bu arada
Marshmallow mu NOugat stok romun uzerıne mi kurmalym miuı ozel romları
Nougat üzerine olursa, daha uyumlu olur

son1nefes

FUAT
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FUAT
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
Elektronik Teknikeri
Konular
4
Arkadaşlar güncelleme otodan geldiğinde 350 mb yazıyordu. İndirdim tekefonu tekrar başlatın diye uyarı geldi tekrar başlatım. Twrp ekranında açıldı telefon ama herhangi bir işlem yapmadı menüde kaldı. Bende tekrar başlattım telefonu. Telefon açıldıktan sonra güncelleme yüklenemedi diye uyarı geldi. Romu tekrar indirip kurun dedi 1.3Gb romu indirip kurdum. Bunun daha kısa yolu yok mu? Her seferinde romu tekrar indirip kurmam mı gerekiyor?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
SLIM ROM ve LINEAGE OS pek uygulama ve oyun kullanmadıgım ıcın yukluyorum , stok rom bana agır gelıyo ama onerilerinizi beklıyorum
Belirtmiş olduğunuz romları daha önce denemedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.
Arkadaşlar güncelleme otodan geldiğinde 350 mb yazıyordu. İndirdim tekefonu tekrar başlatın diye uyarı geldi tekrar başlatım. Twrp ekranında açıldı telefon ama herhangi bir işlem yapmadı menüde kaldı. Bende tekrar başlattım telefonu. Telefon açıldıktan sonra güncelleme yüklenemedi diye uyarı geldi. Romu tekrar indirip kurun dedi 1.3Gb romu indirip kurdum. Bunun daha kısa yolu yok mu? Her seferinde romu tekrar indirip kurmam mı gerekiyor?
Gelen oto güncellmesiyle alakalı bir sorun olabilir, cihaz nedir ve cihazda root varmı?

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Mi 5 ailesi bunun istisnası. Mi 5s kullanıyorum, MIUI'de çalışmayıp LOS'de çalışan şeyler var, ön kamerada portre modu kullanabilme gibi. MIUI'de ön kameradaki Camera2 API desteği kısıtlı iken AOSP ROM'larda böyle bir sorun yok. Zaten Mi 5 ailesi gereken tüm standartları karşılayıp resmi olarak LineageOS desteği alan tek Xiaomi cihazlar.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Arkadaşlar bende şuan bu rom yüklü.Ama internette baktığım zaman miui 9.2.2 gibi kararlı sürüm romlar olduğunu görüyorum.Yani 9.2 ler varken bizim 8.3.15 ne oluyor ben anlamış değilim.Açıklayabilecek varsa çok sevinirim.

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Arkadaşlar bende şuan bu rom yüklü.Ama internette baktığım zaman miui 9.2.2 gibi kararlı sürüm romlar olduğunu görüyorum.Yani 9.2 ler varken bizim 8.3.15 ne oluyor ben anlamış değilim.Açıklayabilecek varsa çok sevinirim.
8, yıl olarak 2018'i
3, ay olarak Mart'ı
15, gün olarak ayın 15. gününü temsil ediyor.

Üst Alt