İnceleme MIUI 9 - 8.2.8 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Ereyn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ppp
Cihazım
Redmi 4A
Konular
0
yardim edermisiniz ne yapmam lazim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-11-02-03-00-347_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-02-11-02-03-00-347_com.android.updater.png
    194,5 KB · Görüntüleme: 55

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
yardim edermisiniz ne yapmam lazim
geçerli doğrulama paketi Android sürümünden farklı olduğu için hata alıyorsunuz tek seçenek fastboot üzerinden rom yüklemek

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ereyn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ppp
Cihazım
Redmi 4A
Konular
0
Nasil fastboot Garanti disina giriyormu

Onurhanbektas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
9.0
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar global kararlı 9.2.2 sürümünü kullanıyorum 8.2.8 beta Roma geçiş yapmam için bootloader kilidi açmam gerekiyormu yoksa sadece güncellenme paketini indirip cihaz güncelleme menüsünden 3 noktadan paketi gösterip kurulum yapmam yeterlimi ?

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Merhaba arkadaşlar global kararlı 9.2.2 sürümünü kullanıyorum 8.2.8 beta Roma geçiş yapmam için bootloader kilidi açmam gerekiyormu yoksa sadece güncellenme paketini indirip cihaz güncelleme menüsünden 3 noktadan paketi gösterip kurulum yapmam yeterlimi ?
Guncelleyiciden oluyor

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Büyük bir ihtimalle güncelleyici üzerinden hata alırsınız deneyebilirsiniz, bootloader kilidini açıp mi flash ile beta roma geçebilirsiniz bootloader kilidini açık olması sizin için daha yararlı olur cihaza müdahale olanağınız kısıtlanmaz.

Onurhanbektas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
9.0
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar global kararlı 9.2.2 sürümünü kullanıyorum 8.2.8 beta Roma geçiş yapmam için bootloader kilidi açmam gerekiyormu yoksa sadece güncellenme paketini indirip cihaz güncelleme menüsünden 3 noktadan paketi gösterip kurulum ya
Büyük bir ihtimalle güncelleyici üzerinden hata alırsınız deneyebilirsiniz, bootloader kilidini açıp mi flash ile beta roma geçebilirsiniz bootloader kilidini açık olması sizin için daha yararlı olur cihaza müdahale olanağınız kısıtlanmaz.
Teşekkürler
Guncelleyiciden oluyor
Guncelleyiciden oluyor
Beğenmeyip kararlı 9.2 ye dönmek istersem de aynı şekilde flash ve kilit açmakla donebilirim ozaman umarım :)

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Merhaba arkadaşlar global kararlı 9.2.2 sürümünü kullanıyorum 8.2.8 beta Roma geçiş yapmam için bootloader kilidi açmam gerekiyormu yoksa sadece güncellenme paketini indirip cihaz güncelleme menüsünden 3 noktadan paketi gösterip kurulum ya

Teşekkürler

Beğenmeyip kararlı 9.2 ye dönmek istersem de aynı şekilde flash ve kilit açmakla donebilirim ozaman umarım :)
Aynen kilidi acip mi flashla donersin, ben geçtim hizda bariz artış var ama pil tüketimi de artmis maalesef

Üst Alt