Rom MIUI 9 - 8.1.18 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 150
  • Görüntüleme 19K

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Mi 5 nerden ciktiki hocam profilimin altinda yaziyor mi 6 oldugu haha--haha--
Bende bilmiyorum hocam ya göz öyle görmek istemiş öyle görmüş sanırım benim bir suçum yok

Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bu diyeceklerim mi5s kullanıcıları içindir diğerleri üstüne alınmasın,
Şimdi bizim cihazın işlemci belli ram belli batarya belli hepimizin kullandığı romlarda 3 aşağı 5 yukarı belli neredeyse hepsi aynı tabanlı.
arkadaşlar wifiyi açıp ekran parlaklığını kisarsaniz ve bekleme moduna almadan sürekli video yada film izlerseniz 8 saatide alırsınız ama sadece kendinizi kandırırsıniz. ya günlük kullanımda bizim cihaz mobil veri açıkken 5 saati görmeniz bile zor bir durum bu cihaz 20 saat ekran kapalı dursa hiç yoktan %15 şarj yer zaten.dersinizki farklı kernel kullanıyorum e öyle bir şey de yok o zaman birbirimizi kandırmayalım lütfen.ben grenify kullanıyorum artı doze mod kullanıyorum arka planlar komple kısıtlı cihaz yeni olduğu halde durum bu olacagida bu

MI 5s Global Beta 8.1.18

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
bu diyeceklerim mi5s kullanıcıları içindir diğerleri üstüne alınmasın,
Şimdi bizim cihazın işlemci belli ram belli batarya belli hepimizin kullandığı romlarda 3 aşağı 5 yukarı belli neredeyse hepsi aynı tabanlı.
arkadaşlar wifiyi açıp ekran parlaklığını kisarsaniz ve bekleme moduna almadan sürekli video yada film izlerseniz 8 saatide alırsınız ama sadece kendinizi kandırırsıniz. ya günlük kullanımda bizim cihaz mobil veri açıkken 5 saati görmeniz bile zor bir durum bu cihaz 20 saat ekran kapalı dursa hiç yoktan %15 şarj yer zaten.dersinizki farklı kernel kullanıyorum e öyle bir şey de yok o zaman birbirimizi kandırmayalım lütfen.ben grenify kullanıyorum artı doze mod kullanıyorum arka planlar komple kısıtlı cihaz yeni olduğu halde durum bu olacagida bu

MI 5s Global Beta 8.1.18

Aynısı Mi5 içinde geçerli Lineage Os 14.1 veya RR 5.8.5 final olsun diğer Stock Android tabanlı romlar olsun veya Miui tabanlı romlar olsun Global Beta veya Stable olsun hepsi en fazla günlük kullanımda 5 saat veriyor oda %100 den %3 arası

He şuan Lineage Os 15.1 kullanıyorum oda aynı 4.5 saat ekran süresi gerisi bekleme modunda elbette yiyor greenify felan da kullanmama rağmen

Mnrbaskurt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Munir
Cihazım
Mi5 prime
Konular
8
son gelen beta 8.1.25 yukleyen varmi pil performansi nasil bi onceki 18 baya duzelme olmus simdi. guncellesek bataryayi etkilermi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
son gelen beta 8.1.25 yukleyen varmi pil performansi nasil bi onceki 18 baya duzelme olmus simdi. guncellesek bataryayi etkilermi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bataryada fark yok gecebilirsiniz

sb2018

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Arkadaşlar benim cihaz mi 5s plus ben bu 8.1.18 global betanın recovery olanını indirdim günceleyici üzerinde paketi seç dedim güncelleme doğrulanamadı diyor şuan kullandığım sürüm 9.1.1.0 kararlı sürümü bi yardımcı olursanız

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-28-07-33-20-135_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-01-28-07-33-20-135_com.android.updater.png
    99,8 KB · Görüntüleme: 25

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar benim cihaz mi 5s plus ben bu 8.1.18 global betanın recovery olanını indirdim günceleyici üzerinde paketi seç dedim güncelleme doğrulanamadı diyor şuan kullandığım sürüm 9.1.1.0 kararlı sürümü bi yardımcı olursanız
Bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapınız forumda anlatımlar mevcut.

Ekrem20062016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5 s
Konular
0
mi5 değildir başka cihazla almıştır o süreyi

MI 5s Global Beta 8.1.18
Harun hocam neden twrp ile global betayi kuramiyorum flaslayorum ama telefon mi logosunda kalıyorum her seferinde diğer romlari rahat kuruyorum ama bir türlü global betayi kuramiyorum yardimci olursan sevinirim

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Harun hocam neden twrp ile hlibal betayi kuramiyorum flaslayorum ama telefon mi logosunda kalıyorum hwr seferinde diğer romlari rahat kuruyorum ama bir tultü global betayi kuramiyorum
romu kurduktan sonra reboot etmeden vereceğim dosyayi flashlayin ve reboot edin

MI 5s Global Beta 8.1.25

Üst Alt