Rom MIUI 9 7.9.7 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 135
  • Görüntüleme 21K

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Bunun babayiğitlikle bir alakası yok, ne kadar zahmetli bir iş olduğunu bir bilseniz... Dil dosyalarını eklemek neredeyse 2 Saat, sonra kontroller vs, her şey yolundaysa, sıra upload etmeye geliyor... En az 3 Saat, sonra kalkıp birisi diyor ki, şurada bir tercüme edilmemiş kısım kalmış, neymiş hava durumunda Rusça kelime kalmış... Başka hava durumu uygulaması kullansa olmaz çünkü, kısaca teşekkür edeceklerine, en ufak bir hata da anında eleştiri... Beğenmiyorsan kendin yapsana... Hem her hafta en az 5 saatini harcayacak, hem bir çok kişi önemsiz hata/eksiklikleri eleştirecek... Zaman kaybı artı internet upload masrafı... Bu işi arkadaşlar gönüllü ve candan yapıyorlar hiç bir karşılık beklemeden.... Hepsini canı yürekten kutluyorum ve sonsuz saygılarımı sunuyorum kendilerine

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
ben onların emeklerini inkar etmedim üstadım elbette öyledir bilsem ben biraz denemek isterdim ama dediğiniz gibi herkesin bir işi bir programı var ben türkçe bir eklense trink diye otomatik her hafta çıkar diye düşünüyordum :) meğer öyle değilmiş.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
ben onların emeklerini inkar etmedim üstadım elbette öyledir bilsem ben biraz denemek isterdim ama dediğiniz gibi herkesin bir işi bir programı var ben türkçe bir eklense trink diye otomatik her hafta çıkar diye düşünüyordum :) meğer öyle değilmiş.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bun zaten size hitaben yazmadım, genel olarak yazmak istedim...o kadar zahmetli bir iş ki gerçekten....keşke düşündüğünüz gibi basit olsa...ama maalesef değil....Türkçeleştirenlerin hakkını bu forumda benim gördüğüm kadarıyla sadece bir avuç insan takdir ediyor, o nedenle ben şahsen bu işe gönül veren arkadaşlarımızın hakkını vermek adına bunları yazdım....

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Ben bun zaten size hitaben yazmadım, genel olarak yazmak istedim...o kadar zahmetli bir iş ki gerçekten....keşke düşündüğünüz gibi basit olsa...ama maalesef değil....Türkçeleştirenlerin hakkını bu forumda benim gördüğüm kadarıyla sadece bir avuç insan takdir ediyor, o nedenle ben şahsen bu işe gönül veren arkadaşlarımızın hakkını vermek adına bunları yazdım....
güncelleme ne zaman çıkacak hocam miuipronun?
ben şimdi yedeklerimi alıp miuiproya geçeceğim. Romdan memnun kalmaz isem direk 6.10.20ye dönerim herhalde.

Bu arada rom değişim işlemlerinizde yedeklerinizi nasıl yüklüyorsunuz, sizce twrpden datayı restore etsek sağlıklı olur mu?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
güncelleme ne zaman çıkacak hocam miuipronun?
ben şimdi yedeklerimi alıp miuiproya geçeceğim. Romdan memnun kalmaz isem direk 6.10.20ye dönerim herhalde.

Bu arada rom değişim işlemlerinizde yedeklerinizi nasıl yüklüyorsunuz, sizce twrpden datayı restore etsek sağlıklı olur mu?
güncelleme yarın çıkar, MIUIPro da aynı veya ertesi gün yayınlar....TWRP den datayı restore edebilirsiniz...bende aynı şekilde yapıyorum
Mİ5 için bunu türkçeleştirmiş arkadaşlarımız da var sanırım, foruma bir bakın isterseniz, yada direk ingilizce kurun, nasıl isterseniz....geri dönmek aklınızın ucuna bile gelmeyecek bundan sonra ki......

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
güncelleme yarın çıkar, MIUIPro da aynı veya ertesi gün yayınlar....TWRP den datayı restore edebilirsiniz...bende aynı şekilde yapıyorum
Mİ5 için bunu türkçeleştirmiş arkadaşlarımız da var sanırım, foruma bir bakın isterseniz, yada direk ingilizce kurun, nasıl isterseniz....geri dönmek aklınızın ucuna bile gelmeyecek bundan sonra ki......
ben twrpye girişte ekranın 5 dakika donması yüzünden twrp 3.1.1.0 ı yükledim, burdaki twrp backup farklı. sytem şmage, system, data, recovery, boot var.
Sadece ayarların geri yüklenmesi için datayı mı seçmeliyim

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
ben twrpye girişte ekranın 5 dakika donması yüzünden twrp 3.1.1.0 ı yükledim, burdaki twrp backup farklı. sytem şmage, system, data, recovery, boot var.
Sadece ayarların geri yüklenmesi için datayı mı seçmeliyim
Sadece data yeterli

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Sadece data yeterli
hocam deneme yanılma yapmam gerekiyor fakat size sormak istiyorum. bu datayı romu flashladıktan hemen sonra mı kurucaz, yani twrpden çıkamdan, rom açılmadan? Girişteki dil seçme, google hesabı girme ve diğer bütün düzenler kurulu mu olucak ilk açılışta

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
hocam deneme yanılma yapmam gerekiyor fakat size sormak istiyorum. bu datayı romu flashladıktan hemen sonra mı kurucaz, yani twrpden çıkamdan, rom açılmadan? Girişteki dil seçme, google hesabı girme ve diğer bütün düzenler kurulu mu olucak ilk açılışta
ilk açılışı yapın, sonra tekrar TWRP ye girerek, Backup'ınızdan datayı restore edin.....Rom yüklemeden önce de advanced wipe dan yerel hafıza hariç, herşeyi silin

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
ilk açılışı yapın, sonra tekrar TWRP ye girerek, Backup'ınızdan datayı restore edin.....Rom yüklemeden önce de advanced wipe dan yerel hafıza hariç, herşeyi silin
romu kurdum, herşey normal. Çok basit olucak ama arayıcı ekranında rahatsızım, arama halinde arayanın avatarı bütün ekranı kaplıyor. bende herkese ayrı resim yapmadığım için kaba bir görüntü oluşuyor..

Şuanlık güzel rom. türkçeleştirmede çok başarılı. emeği geçenlere teşekkürler

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
romu kurdum, herşey normal. Çok basit olucak ama arayıcı ekranında rahatsızım, arama halinde arayanın avatarı bütün ekranı kaplıyor. bende herkese ayrı resim yapmadığım için kaba bir görüntü oluşuyor..

Şuanlık güzel rom. türkçeleştirmede çok başarılı. emeği geçenlere teşekkürler
Arama menüsünden ayarlara girip gelişmiş ayarlara tıkla tam ekran resmi tikini iptal et

MiuiPro 7.9.7 Mi5s

Üst Alt