Rom MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Keen34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
S. T.
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Pek bir önemli fark yoksa bu haliyle 8 kararlı ile devam etmek en iyisi. Hiç değilse orijinal yüklenmiş olarak geldi ve çok da hızlı...

Keen34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
S. T.
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Pek bir önemli fark yoksa bu haliyle 8 kararlı ile devam etmek en iyisi. Hiç değilse orijinal yüklenmiş olarak geldi ve çok da hızlı...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
merhaba arkadaşlar telefon ilk aldıgımdan beri global beta yüklü.en son aldıgım güncellemeden sonra telefon uygulamalarda sürekli hata verip kapanma yapıyor.klavye açılmıyor(arasıra) ve telefon kendini yeniden başlatıyor.bu durumlar sizlerde de varmı yoksa benim telefonun donannımsal sıkıntısından mı kaynaklanıyor
yedeğini alıp recovery üzerinden cihazın wipelerini yapınız,durum değişmezse mi flash ile fastboot modda flash all seçeneğini seçerek farklı bir sürümde temiz kurulum yapınız.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
yedeğini alıp recovery üzerinden cihazın wipelerini yapınız,durum değişmezse mi flash ile fastboot modda flash all seçeneğini seçerek farklı bir sürümde temiz kurulum yapınız.
Değerli arkadaşım seni gene rahatsız ediyorum kusura bakma. Mi Flash Toll ile cihazı yeni rom kurmak istiyorum eror diyor hata vermekte. Mi Flash Toll ile kurulum nasıl yapılır pek çözemedim bir yarımcı olur musun.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Değerli arkadaşım seni gene rahatsız ediyorum kusura bakma. Mi Flash Toll ile cihazı yeni rom kurmak istiyorum eror diyor hata vermekte. Mi Flash Toll ile kurulum nasıl yapılır pek çözemedim bir yarımcı olur musun.
Eve geçince özelden yazarım hocam size burda olursanız uzaktan bağlantı ile hallderiz.

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Bende Kararlı Sürüme geçeceğim çok sorun var 9 da bıktım artık makeup~~makeup~~makeup~~

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Bende Kararlı Sürüme geçeceğim çok sorun var 9 da bıktım artık makeup~~makeup~~makeup~~
Şuan için Mİ9 çok sevdim fakat kararlı roma geçmek için temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunun için Mi Flash programını kullanmasını pek bilmiyorum. Mi Flash programını kurdum bütün yönergeleri yaptım ve butona tıkladığımda nedense erorr yani yata veriyor. Yüklemeye hiç başlamıyor bile. Bunun için Mi Flash programını kullanma rehberi yayınlasalar iyi olacak. Program cihazı görüyor fakat hiç yüklemeden hata veriyor neden bilem çözemedim sorunu.

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Şarj konusunda bir tek benim mi başım belada arkadaşlar ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUSELF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Konular
1
Miui 9 kurulu global 7.9.22 var mi flash ile 8.5.3 karalıya geçemiyorum hata almamın sebebi nedir acaba

ertemlis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
redmi4 pro
Konular
0
Redmi 4 prime için yok mu

Üst Alt