- Adım
- İhaleci
- Cihazım
- Artık Yok
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 9
Mi flash linki var mı acaba paylaşır mısınız?Dönerseniz hocam mi flash ile sorun olmaz.
Mi flash linki var mı acaba paylaşır mısınız?Dönerseniz hocam mi flash ile sorun olmaz.
Linkini verdiğim sayfadan MI4 global stable yazanı üstüne tıklayın rom iner.Mi flash linki var mı acaba paylaşır mısınız?
Teşekkürler ve saygılar Global beta versiyonu deneyim biraz gayet iyi ve kaliteliLinkini verdiğim sayfadan MI4 global stable yazanı üstüne tıklayın rom iner.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bildiğim kadarıyla Çin'de ulusal tatil nedeniyle güncelleme henüz gelmedi. Glabal beta rom olayına bende yeni geçtim fakat kararsızım sizece nasıl kalmalımıyım siz daha önce kullandınız mı?Kardesler 2 haftadir guncelleme yok. Bisey bileniniz var mi? Neden guncelleme yok?
Mi4 LTE kullanmaktayım Global beta kullanıyorum sizce önerir misiniz?Konu yeri doğru değil ama Global Stable 8.5.3.0 sürümünü kullanan arkadaşlar öneriyor mu?
Sorun halen devam ediyor mu. Beni telefondan soğuttu başta böyle değildi şimdi eve kendimi zor atıyorum önceden millete süper şarjı var diyordum şimdi sürekli şarj aletiyle geziyorumabi geldi iyi hoşta sistemin yediği şarja bakarmisin bundan öncekinde %5.5 filan yiyodu şimdi % 15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan için global beta roma geçtim gayet başarılı ve stabilize gibi çalışmakta. Miui 8 den bence bir farkı yok bir iki küçük değişiklik dışında öyle aman aman denilecek kadar bir değişiklik yok.