Merhaba mi5 prime cihazım var
2 ay önce aldım hiç güncelleme gelmedi ,kararlı galiba nasıl yapabilirim twrp vs gibi terimleri bilmiyorum.
Cihazın bootloader kilidi açıksa mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapınız, bootlader kilidiniz açık değilse Xiaomi tool ile rom kurabilirsiniz.Merhabalar mi5 kullanıyormuş nasıl yapmam gerekiyor kısaca anlatır mısınız
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forumda konusu mevcut hocam mi flash ile kurulumun.
kararlı romdan betaya güncelleyici uygulamasıyla geçmeye çalışıyorsanız güncelleme doğrulanamadı hatası alırsınız,bootlader kildiniz açıksa mi flash ile rom kurulumunu yapın.
forumda konusu mevcut hocam mi flash ile kurulumun.
kararlı romdan betaya güncelleyici uygulamasıyla geçmeye çalışıyorsanız güncelleme doğrulanamadı hatası alırsınız,bootlader kildiniz açıksa mi flash ile rom kurulumunu yapın.
Hepinize merhabalar.
Ben bugün bu MiUi 9 versiyonunu kurdum ama çevremde bazıları telin garanti dışı kalır ve güncelleme alamazsın daha dediler bana.
Doğru mu bu?
Ayrıca tel çıkışında bir kilit resmi ve Unlocked yazısı geliyor artık bu neyin nesi?
Şimdiden çok teşekkür ederim umarım acil cevap veren bir arkadaş çıkar.
Çok teşekkür ederim. Peki oto güncelleme alır mı?miui9 resmi versiyon olduğu için garanti dışı kalmaz kilid resmi ve unlocked yazısı da cihazın bootloader kilidi açık anlamını taşır buda resmi bir işlem olduğu için garanti ye bir sıkıntı yaratmıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi