Garantisi Delta servis ise garanti dışı bırakmıyor diğer servislerle durum nedir bilemem forumda Xiaomi tool ile bootboader kilidini açmadan rom kurma rehberi var oraya göz atın.Bootloader kilidi açmak ürünü garanti dışı yapıyor mu? yapıyorsa Bootloader kilidi açmadan rom atmanın yolu var mı telefon mi 6
Garanti evo Xiaomi toolbootloader ile denedim ama orda bootloader kilidinin açık olması gerekli yazısında yes yazıyor açmadan kuramıyorum herhaldeGarantisi Delta servis ise garanti dışı bırakmıyor diğer servislerle durum nedir bilemem forumda Xiaomi toolbootloader kilidini açmadan rom kurma rehberi var oraya göz atın.
Kilit kapalı iken çoğu kişi kuranlar var romu Xiaomi tool ile cihazi edl moda alarakda kurabilirsiniz.Garanti evo Xiaomi toolbootloader ile denedim ama orda bootloader kilidinin açık olması gerekli yazısında yes yazıyor açmadan kuramıyorum herhalde
Forumda Redmi Note 3 pro bölümünde olması lazım konusu cihazda güncel rom kurulu ise komutlar ise yaramaz edl moda almak için cihazı söküp anakart üzerindeki noktalara kısa devre yaptırıp edl modada alınabilir fazla bir bilginiz yoksa bulaşmayın.Edl mod ile nasıl kurucam onun anlatımı var mı forumda cevaplarınız için teşekkürler bu arada