İnceleme MIUI 9 7.11.16 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam ben bu şekilde aktif edip kullanıyorum ekranda üstte volte yazıyor ve aramalarda hd simgesi çıkıyor
kullandığım hat türkcell diğer hatları bilmiyorum.
Siz bu şekilde kullanıyor olabilirsinizde, karşı tarafta da VoLTE olması lazım ki, normal görüşmeye göre farkı anlayabilesiniz, yoksa sizde olmuş, hiç bir kıymeti yok....ayrıca Türkiyedeki Altyapı henüz VoLTE için uygun da değil (belki bölgesel olarak bazı yerlerde olabilir)

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Arkadaslar herkese selamlar. Ben miuipro roma gectim. Gercekten mukemmel bir rom cok fazla kullanici ozllestirmeleri var fakat bir takim sorunlarda var. Mesala azerice ə ters e harfi gozukmuyor. Birde miui 8de telefon titresimdeyken whatsappda gelen mesajlarda, instagram bildirimlerinde 2 kez art arda titreme oluyordu. Miui 9da bu yok. Xiaomi.eu romdada yok miui 8de vardi ama. Nasil duzeltebilirz yardimci olabilecek varmi?

Caba1453

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selçuk caba
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Arkadaslar herkese selamlar. Ben miuipro roma gectim. Gercekten mukemmel bir rom cok fazla kullanici ozllestirmeleri var fakat bir takim sorunlarda var. Mesala azerice ə ters e harfi gozukmuyor. Birde miui 8de telefon titresimdeyken whatsappda gelen mesajlarda, instagram bildirimlerinde 2 kez art arda titreme oluyordu. Miui 9da bu yok. Xiaomi.eu romdada yok miui 8de vardi ama. Nasil duzeltebilirz yardimci olabilecek varmi?
Bu yeni guncellemeyle geldi bende muzdadiribim bu konuda sesliye aldigimda telefonu hep mesajlastigim kisilerin mesaj sesini degistirince her bi mesajinda ses cikiyor ama sessiz mod da malesef olmuyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
arkadaslar ben miui 9 un hicbir romunda (xiaomi.eu, mi-globe, miuipro) telfon sesizdeyken uygulama bildirimleri alamiyorum.mesala whatsapp titresim izni verdim telefonda titresim etkin ancak mesaj geldiginde titresim olmuyor. eski miui 8de telefon titresimde oldugu zaman whatsappda insatgramda mesaj veya bildirim geldigi zaman 2 kez art-arda titreme oluyordu simdi olmuyor bilen varsa yardim ede bilir mi?

gizliderviş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
LEVENT
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
1
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır mi5x kullanıyorum.Teli aldığımda miui 8.5 stabil rom yüklüydü.bana 2 aydır güncelleme gelmiyor.sorun nerde.

Caba1453

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selçuk caba
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır mi5x kullanıyorum.Teli aldığımda miui 8.5 stabil rom yüklüydü.bana 2 aydır güncelleme gelmiyor.sorun nerde.
Turkiyeden aldiysan hocam . Fake surum yuklu oluyor . Mi nin sitesinden istedigin surumu indirip yuklemen lazim

Caba1453

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selçuk caba
Cihazım
Mi5s
Konular
8
arkadaslar ben miui 9 un hicbir romunda (xiaomi.eu, mi-globe, miuipro) telfon sesizdeyken uygulama bildirimleri alamiyorum.mesala whatsapp titresim izni verdim telefonda titresim etkin ancak mesaj geldiginde titresim olmuyor. eski miui 8de telefon titresimde oldugu zaman whatsappda insatgramda mesaj veya bildirim geldigi zaman 2 kez art-arda titreme oluyordu simdi olmuyor bilen varsa yardim ede bilir mi?
Suanki en son guncellemeyi yaptim telefon eski haline geldi

Üst Alt