Rom MIUI 9 7.10.19 Global Beta ROM Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 81
  • Görüntüleme 13K

ThesadisT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Note4
Meslek
Webmaster
Konular
1
Yetki almamış olsanız mi unlock tool aracını indiremezdiniz hocam. Yetkiniz gelmiş sorununuz orada değil.
Aynen bende öyle düşündüm. Büyük ihtimalle driver vs den dolayı hata aldım fastboot da tanımadı telefonu nasıl aşarız acaba sorunu hocam?

Blitzift

mess with the best, die like the rest.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Developer
Konular
1
Mi5 kullanıcısıyım. Cihazım android 6'da idi. Bir çok kişiye 7 gelmesine rağmen bana hala gelmemişti, bende manuel olarak miui sitesinden rom indirip attım. Şu anda Android 7, MIUI 8.2.2 sürümündeyim. MIUI 9 Beta geçmemi önerir misiniz? Siteden indirip romu atmalı mıyım? Bir de şu anda konuda Global Beta ROM yazıyor. Bu betayı yükledikten sonra artık beta kullanıcısına mı geçmiş oluyorum?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aynen bende öyle düşündüm. Büyük ihtimalle driver vs den dolayı hata aldım fastboot da tanımadı telefonu nasıl aşarız acaba sorunu hocam?

Aldığınız hata ile aynı hatayı almış olan bir arkadaşımız mutlaka daha önce olmuştur. Dolayısıyla öncelikle forumumuzda arama yapabilirsiniz. Eğer bulamazsanız hata ile ilgili olarak yeni bir yardım konusu açarsanız ilgili arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Tam olarak nerde takıldınız hocam kiliti açmak için onay verildiyse mi unlock tool ile kilidi açmayı denedizmi? Biraz ayrıntılı bilgi ve fotolarla desteklerseniz sorunu daha kolay yardımcı oluruz.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi5 kullanıcısıyım. Cihazım android 6'da idi. Bir çok kişiye 7 gelmesine rağmen bana hala gelmemişti, bende manuel olarak miui sitesinden rom indirip attım. Şu anda Android 7, MIUI 8.2.2 sürümündeyim. MIUI 9 Beta geçmemi önerir misiniz? Siteden indirip romu atmalı mıyım? Bir de şu anda konuda Global Beta ROM yazıyor. Bu betayı yükledikten sonra artık beta kullanıcısına mı geçmiş oluyorum?
İndirip kurmanızı önerebilirim bir beta kullanıcısı olarak isminin beta olduğuna bakmayın çoğu kararlı romdan bana daha stabil geliyor beta rom, evet betaya geçmiş oluyorsunuz. :)

Blitzift

MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Developer
Konular
1
İndirip kurmanızı önerebilirim bir beta kullanıcısı olarak isminin beta olduğuna bakmayın çoğu kararlı romdan bana daha stabil geliyor beta rom, evet betaya geçmiş oluyorsunuz. :)

Hocam yanıtını için çok teşekkür ederim öncelikle. Peki beta dan geri dönüş oluyor mu hocam? Oluyorsa nasıl yapılıyor kısa bir şekilde bahsedebilir misiniz?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam yanıtını için çok teşekkür ederim öncelikle. Peki beta dan geri dönüş oluyor mu hocam? Oluyorsa nasıl yapılıyor kısa bir şekilde bahsedebilir misiniz?
Mi flash programı ile cihazı fastboot moda alarak istediğiniz resmi roma dönebilirsiniz forumda bu konuyla ilgili anlatım ve videolar mevcut.

ThesadisT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Note4
Meslek
Webmaster
Konular
1
Tam olarak nerde takıldınız hocam kiliti açmak için onay verildiyse mi unlock tool ile kilidi açmayı denedizmi? Biraz ayrıntılı bilgi ve fotolarla desteklerseniz sorunu daha kolay yardımcı oluruz.
Şu an evde değilim ama mi unlock açılıyor permissions bakıyor yani izin verilmiş mi diye odan sonra takılıyor telefonu bağlayın diye uyarı geliyor.
Buldum nette foto burda kaldım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Blitzift

MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Developer
Konular
1

Tamamdır hocam, madem öneriyorsunuz bende bir geçeyim. Bu ROM atma recovery gibi konularda çok profesyonel değilim. Konuda Mi5 modeli için de toplam 2 dosya belirtilmiş, her ikisini de indirdim. Ben dün cihazıma TWRP Recovery attım ve dosya boyutu 20 MB'di. Bu verdiğiniz dosyadaki recovery nin farkı ne oluyor? Bunun dışında bu iki dosyayı sırasıyla doğru bir şekilde nasıl kuracağım hakkında bir konu linki verebilir misiniz güncel olarak?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Şu an evde değilim ama mi unlock açılıyor permissions bakıyor yani izin verilmiş mi diye odan sonra takılıyor telefonu bağlayın diye uyarı geliyor.
Buldum nette foto burda kaldım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1.Telefonda Mi hesapının açık olması lazım.
2.Gerekli driverların kurulması için MI flash 64 bit ve pdanet driveri kurun.
3.Geliştirici seçeneklerinden Usb hata ayıklama modu ve kilit açma kısmından (MIUI unlock status) hesapı doğrulamanız lazım.
4.Cihazı fastboot moduna alarak güncel mi unlock tool ile deneyin.

Üst Alt