MIUI 9 7.10.12 güncelleme

zapatache21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi5 pro
Konular
11
1.3G güncelleme var ama yapamıyorum sürekli hata alıyorum sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı acaba. Siteden de güncelleme yerinden de denedim birçok kere ama olmuyor daha önce hiç böyle sorun yaşamadım. WiFi sinyal gücü düşük ondan olabilir mi acaba. Twrp yüklü değil pc de yok ona göre çözüm önerisi susarsanız sevinirim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zapatache21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi5 pro
Konular
11
Anladım tek çareniz mi flash ile yüklemek gibi duruyor artık bir net kafeden filan bu işi hallede bilirsiniz yada bir akrabanızın bilgisayarından ayrıca 1.3 gb güncelleme boyutuda çok fazla yani normal değil en fazla betada ben kullaniyorken 300 mb filan oluyordu.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten ilk defa böyle bişey gördüm bende. Normalde dediğiniz gibi haftalık 150-200 mb olurdu bu sefer bu cinde ki tatil sebebiyle bir kaç hafta güncelleme olmadığından böyle büyük boyutta geldi o da böyle bir sorun yarattı. Acaba WiFi sinyali düşük olduğu için olabilir mi? Yükleme epey zaman alıyor çünkü.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Zaten ilk defa böyle bişey gördüm bende. Normalde dediğiniz gibi haftalık 150-200 mb olurdu bu sefer bu cinde ki tatil sebebiyle bir kaç hafta güncelleme olmadığından böyle büyük boyutta geldi o da böyle bir sorun yarattı. Acaba WiFi sinyali düşük olduğu için olabilir mi? Yükleme epey zaman alıyor çünkü.

Olabilir ama siz yinede wifi iyi çektiği bir yerde inmiyorsa format atp yuklemeyi deneyin tabi illaki format atin demiyorum yani karar sizin

Oyla:

zapatache21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi5 pro
Konular
11
Olabilir ama siz yinede wifi iyi çektiği bir yerde inmiyorsa format atp yuklemeyi deneyin tabi illaki format atin demiyorum yani karar sizin

Format çare olmaz diye düşünüyorum stabile dönüp tekrar beta kurmaya calışıcam olmadı format olmadı kıracam telefonu o kadar sinir oldum yani :) bu neymiş ya kaç gündür uğraş dur deli oldum. Kimseninde başına gelmedi herhalde o kadar görüntüleme var kimse bi çözüm yolu sunmuyor. İlginiz için teşekkür ederim bu arada.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Format çare olmaz diye düşünüyorum stabile dönüp tekrar beta kurmaya calışıcam olmadı format olmadı kıracam telefonu o kadar sinir oldum yani :) bu neymiş ya kaç gündür uğraş dur deli oldum. Kimseninde başına gelmedi herhalde o kadar görüntüleme var kimse bi çözüm yolu sunmuyor. İlginiz için teşekkür ederim bu arada.

Rica ederim ne demek

Oyla:

muratuyanik1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
4

Bundan önceki gumcellemede benimde başımı agritti telefon ikigun kapandı ekran simsiyah oldu format attım herşeyi sildim yeniden kurdum ikikere dün yine güncelleme geldi yükledim şimdi gayet iyi telefonu sıfırla data falan çıkıyor onu seçip telefonun herseyini sil Japonca oluyor dil secip Türkçe herşeyi baştan kur ozaman oluyor

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zapatache21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi5 pro
Konular
11
Bundan önceki gumcellemede benimde başımı agritti telefon ikigun kapandı ekran simsiyah oldu format attım herşeyi sildim yeniden kurdum ikikere dün yine güncelleme geldi yükledim şimdi gayet iyi telefonu sıfırla data falan çıkıyor onu seçip telefonun herseyini sil Japonca oluyor dil secip Türkçe herşeyi baştan kur ozaman oluyor

Teşekkürler hocam hallettim stabile dönüp tekrardan betaya geçtim halloldu. Teşekkürler ilginiz için

Oyla:

muratuyanik1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Teşekkürler hocam hallettim stabile dönüp tekrardan betaya geçtim halloldu. Teşekkürler ilginiz için

Eyvallah sevindim

Oyla:

basrali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi max
Konular
1
Merhaba arkadaşlar xiaomi mi max 64 gb modelini kullanıyorum miu 9 güncelleme geldimi geldiyse yukleyen arkadaşlar varsa yardımcı olurmu..

Oyla:

Onur83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Ben 7.10.12 yi güncelleme merkezinden yüklemeye çalıştım. Telefonum rootlu ve twrp yüklü. Telefon twrp ile yeniden başlayıp, tarama yapar gibi bir işlem yapıp tekrar basa donuyor ve bootloop'a düşüyordu. Neyse ki twrp' ye girip oradan bilgisayar bağlantısıyla fotoları vs kurtardım. Güncellemeyi twrp üzerinden flasladim fakat makina sıfırlandı. Sebebini anlamadım, dikkatli olun.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta miui9 7.12.8 beta güncellemeyi yükledim. Şimdi şöyle bir sorun oluştu, bütün programlar belli bir süre kullandıktan sonra kapanıyor. Neden sır acaba?

Oyla:
Üst Alt