Evet herşey sıfırlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu tam olarak bilmiyorum dönülmüyor sanırım. Ama beğeneceğine eminim. Yüz tanıma olayı efsane özellikle
Hocam miui 10 ne zaman gelecek bilginiz var mi ? Birde 4k geliyor mu videoya ?Bende de note 5 var yükledim şarj süresi daha iyi oldu gibiydi. Ve telefon dahada hızlandı. Şuan MIUI 10 yükledim.
Beğenirsin merak etmeÇok teşekkür ederimmm. Peki beğenmez isem aynı yöntemle Global Stable'ye dönebilir miyim acaba. Bazı yerlerde sakın betadan stableye dönmeyin telefon brick olur demişler. Bilginiz var mı efendim?
Kesin bir bilgi yok 4k gelmedi ama 1080p 60 FPS geldi ve çok stabil.Hocam miui 10 ne zaman gelecek bilginiz var mi ? Birde 4k geliyor mu videoya ?
kameraya girip videoyu aç sonra sağ üst köşedeki 3 çizgi seçeneklere tıkla alta doğru in video çözünürlüğü görürsün zaten60 fps yi nerden seciyoruz ?
Hocam tesskur ederim.ama sadece fhd sd flan cikiyor. Fps ayarlari yok.kameraya girip videoyu aç sonra sağ üst köşedeki 3 çizgi seçeneklere tıkla alta doğru in video çözünürlüğü görürsün zaten
Dun gece 22 de doldurdum , wi fi de kullandim cok.yogun kullanmama ragmen suan %47 . Sarj sanki cok gidiyor.bu normal.mi hocam ?Bende de Note 5 var 9.6.3.0 yüklü batarya daha iyi gitmeye başladı belkide yüklü uygulamadan uygulamaya değişebilir .
Hocam tesskur ederim.ama sadece fhd sd flan cikiyor. Fps ayarlari yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dun gece 22 de doldurdum , wi fi de kullandim cok.yogun kullanmama ragmen suan %47 . Sarj sanki cok gidiyor.bu normal.mi hocam ?