Hocam ; sarj suresi kisaldi ama. Kayip.gidiyor batarya. Note 5 de boyle.diger cihazlari bilmiyorum.ama.ben yükledim 2 gün oluyor. bir fark yok. ümidim miui 10 belki bişeye benzer.
Hocam ; sarj suresi kisaldi ama. Kayip.gidiyor batarya. Note 5 de boyle.diger cihazlari bilmiyorum.ama.
Bende de note 5 var yükledim şarj süresi daha iyi oldu gibiydi. Ve telefon dahada hızlandı. Şuan MIUI 10 yükledim.
Çok kolayGüncellemeyi telefona indirip telefon içindeki dahili güncelleyici ile mi geçtiniz miui 10'a? Ben de geçeceğim ama bozulur diye korkuyorum. Fikir ediniyorum karışık çünkü.
Çok kolay
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten yeşil kısımdaki devoloper sürümünü indir en altta görürsün zaten. Sonra telefonun hafızası içinde download_rom diye bir klasör oluştur indirdiğin romu içine taşı sonra telefonun güncelleme kısmına gir paket yükleyiciden bu romu seç yükle bu kadar
Çok kolay
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten yeşil kısımdaki devoloper sürümünü indir en altta görürsün zaten. Sonra telefonun hafızası içinde download_rom diye bir klasör oluştur indirdiğin romu içine taşı sonra telefonun güncelleme kısmına gir paket yükleyiciden bu romu seç yükle bu kadar
Evet herşey sıfırlanıyorPaket yükleyiciden yukleyince herşey sifirlaniyormu acaba ? Mi 10 yükleyim diyorum ama bı sormak istedim
Onu tam olarak bilmiyorum dönülmüyor sanırım. Ama beğeneceğine eminim. Yüz tanıma olayı efsane özellikleÇok teşekkür ederimmm. Peki beğenmez isem aynı yöntemle Global Stable'ye dönebilir miyim acaba. Bazı yerlerde sakın betadan stableye dönmeyin telefon brick olur demişler. Bilginiz var mı efendim?