Soru Miui 9.6.3.0 yükleyen var mi ?

Prada_06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Note 5 64
Konular
18
Merhaba arkadaslar daha oncede sordugun gibi. Bu sadece pro versiyonlara mi geliyor acaba ? Yükleyen var mi ? Tesekkurler.

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
ben yükledim 2 gün oluyor. bir fark yok. ümidim miui 10 belki bişeye benzer.

Oyla:

KeçiöRenLi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Hocam ; sarj suresi kisaldi ama. Kayip.gidiyor batarya. Note 5 de boyle.diger cihazlari bilmiyorum.ama.

Bende de Note 5 var 9.6.3.0 yüklü batarya daha iyi gitmeye başladı belkide yüklü uygulamadan uygulamaya değişebilir .

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Bende de note 5 var yükledim şarj süresi daha iyi oldu gibiydi. Ve telefon dahada hızlandı. Şuan MIUI 10 yükledim.

Oyla:

mertkacan10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Bende de note 5 var yükledim şarj süresi daha iyi oldu gibiydi. Ve telefon dahada hızlandı. Şuan MIUI 10 yükledim.

Güncellemeyi telefona indirip telefon içindeki dahili güncelleyici ile mi geçtiniz miui 10'a? Ben de geçeceğim ama bozulur diye korkuyorum. Fikir ediniyorum karışık çünkü.

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Güncellemeyi telefona indirip telefon içindeki dahili güncelleyici ile mi geçtiniz miui 10'a? Ben de geçeceğim ama bozulur diye korkuyorum. Fikir ediniyorum karışık çünkü.
Çok kolay
bu linkten yeşil kısımdaki devoloper sürümünü indir en altta görürsün zaten. Sonra telefonun hafızası içinde download_rom diye bir klasör oluştur indirdiğin romu içine taşı sonra telefonun güncelleme kısmına gir paket yükleyiciden bu romu seç yükle bu kadar

Oyla:

KeçiöRenLi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Çok kolay
bu linkten yeşil kısımdaki devoloper sürümünü indir en altta görürsün zaten. Sonra telefonun hafızası içinde download_rom diye bir klasör oluştur indirdiğin romu içine taşı sonra telefonun güncelleme kısmına gir paket yükleyiciden bu romu seç yükle bu kadar

Paket yükleyiciden yukleyince herşey sifirlaniyormu acaba ? Mi 10 yükleyim diyorum ama bı sormak istedim

Oyla:

mertkacan10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Çok kolay

Çok teşekkür ederimmm. Peki beğenmez isem aynı yöntemle Global Stable'ye dönebilir miyim acaba. Bazı yerlerde sakın betadan stableye dönmeyin telefon brick olur demişler. Bilginiz var mı efendim?

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Paket yükleyiciden yukleyince herşey sifirlaniyormu acaba ? Mi 10 yükleyim diyorum ama bı sormak istedim
Evet herşey sıfırlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederimmm. Peki beğenmez isem aynı yöntemle Global Stable'ye dönebilir miyim acaba. Bazı yerlerde sakın betadan stableye dönmeyin telefon brick olur demişler. Bilginiz var mı efendim?
Onu tam olarak bilmiyorum dönülmüyor sanırım. Ama beğeneceğine eminim. Yüz tanıma olayı efsane özellikle

Oyla:
Üst Alt