Haber MIUI 9.5 Global Stabil Güncelleme Alacak Cihazlar Belli Oldu!

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
mı5splus guncelleme ile birlikte inşallah bu reklamlarda kalkar ortadan dosya yöneticisini açtiğim anda reklam çıkıyor bıktırdı artık.
hiç bir şekilde kapatamıyorum bu reklamları.
Dosya yöneticisine gir menüsünden ayarlara gel. Oradan önerileri kapat dahada gelmez. Bu işlemi reklam çıkan bütün sistem uygulamalarında yapabilirsiniz.

guide

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M. Yalçın
Cihazım
Xiaomi Max
Konular
0
Fastboot yapmaya çalıştım ancak no such file or directory hatası alıyorum... Sebebi ne olabilir... saygılar...
[doublepost=1521925315,1521830501][/doublepost]Cihazı fastbootta fastboot romunu Mi flash ile C sürücüsüne direk atarak china developer sürümünü yükledim. ancak cihaz Çince oldu. türkçeye çevirmek istiyorum ama açılışta yazan Çince terimleri bilmiyorum cihazı açabilmek ya da başka bir rom yükleyebilmek için ne yapabilirim. saygılar...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Fastboot yapmaya çalıştım ancak no such file or directory hatası alıyorum... Sebebi ne olabilir... saygılar...
[doublepost=1521925315,1521830501][/doublepost]Cihazı fastbootta fastboot romunu Mi flash ile C sürücüsüne direk atarak china developer sürümünü yükledim. ancak cihaz Çince oldu. türkçeye çevirmek istiyorum ama açılışta yazan Çince terimleri bilmiyorum cihazı açabilmek ya da başka bir rom yükleyebilmek için ne yapabilirim. saygılar...
ÇİN developer sürümlerinde türkçe dil yok....ingilizce var ama..ayarlara girince pil ve depolama işaertinden sonra 3 ncü işaretli yeri bulun ve tıklayın, açılan kısımda 2 nci satırda diller ve giriş var...oradan ingilizce yapabilirsiniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

guide

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M. Yalçın
Cihazım
Xiaomi Max
Konular
0
Forumdaki bütün ilgili arkadaşlara teşekkürler. Gene fastboottan global sürümü yükledim. zaten mi cloudda yedeğim vardı hiçbir kaybım olmadan fake rom dan kurtulmuş oldum. Umarım bundan sonra güncelleme alabilir, ya da güncellemeleri normal yoldan yükleyebilirim. Saygılar...

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-03-26-17-06-37-984_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-03-26-17-06-37-984_com.android.settings.png
    144,9 KB · Görüntüleme: 106

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fake rom olup olmadığını nasıl anlarız ? benim ekran görüntüm de ekte.

Romunuzda her hangi bir sıkıntı görünmüyor hocam.

Fake rom olup olmadığını anlamak için MIUI Sürümüne bakmak gerekiyor. örneğin daha önceki ekran görüntüsünde yazılı olan 8.2.13.0.0 adında bir sürüm yok. Ya da global yazmasında rağmen kodda CN harfleri geçiyor. MIUI sürüm isimlendirmeleri için Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bakabilirsiniz.

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
Dosya yöneticisine gir menüsünden ayarlara gel. Oradan önerileri kapat dahada gelmez. Bu işlemi reklam çıkan bütün sistem uygulamalarında yapabilirsiniz.

sevgili dostum teşekur ederim yardımınız için mi 5s plus ta dosya ayarı yok redmi not 4 64/4 onda var o özelik 5s plusta o kadar çok kurcaladımki malesef bulamadım

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
sevgili dostum teşekur ederim yardımınız için mi 5s plus ta dosya ayarı yok redmi not 4 64/4 onda var o özelik 5s plusta o kadar çok kurcaladımki malesef bulamadım
PlayStation dan mi dosya yöneticisini indirin. Global sürümlerde playstoredaki yüklü geliyor. Playstoredakinde o menü çıkar.

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
Eyvallah taha.blt kardeşim dediğiniz gibi yaptım çokta güzel oldu.

Son düzenleme:

Emrah03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
İyi günler bu fake olayını tam olarak anlamadım acaba yardımcı olabilir misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt