EyvallahMillet muhteşem birşey buldum, mi appstore uygulamasını kurun forumda mevcut, tema uygulamasını güncelleyin, sonra temalar uygulamasının verilerini temizleyin ve sonra şeffaf duvar kağıdını kullanabilirsiniz
Güncelleme yeterli oldu. Teşekkürler.Millet muhteşem birşey buldum, mi appstore uygulamasını kurun forumda mevcut, tema uygulamasını güncelleyin, sonra temalar uygulamasının verilerini temizleyin ve sonra şeffaf duvar kağıdını kullanabilirsiniz
Kontrol ettim de gerçekten saçma olmuşAslında muhteşem düşünülmüş bir özellik fakat ben şu anda beğenmedim, galerideki resimleri ve videoları bile şeffaf gösteriyor, yani daha çok yeni bi özellik, biraz güncellenmesi lazım videolara fotoğraflara falan şeffaflığın kaldırılması lazım, veya en azından istenilen uygulamanın şeffaflığı devre dışı bırakılmalı, galeri, youtube gibi..
En saçması Instagram olmuşAslında muhteşem düşünülmüş bir özellik fakat ben şu anda beğenmedim, galerideki resimleri ve videoları bile şeffaf gösteriyor, yani daha çok yeni bi özellik, biraz güncellenmesi lazım videolara fotoğraflara falan şeffaflığın kaldırılması lazım, veya en azından istenilen uygulamanın şeffaflığı devre dışı bırakılmalı, galeri, youtube gibi..