Rom MIUI 9.2.1.0 Global Stable ROM for Mi Max 2 (Recovery ROM

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Sağ taraf dediniz, sol tarafı gösterdiniz.....bu akıllı yardımcı....NS ise gelen bildirimleri, uygulamaya girmeden cevaplama özelliği

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sanırım bi yanlış anlaşılma oldu. Ekranı sağa çektiğinizde sol taraf geliyo zaten. Ben yanlış ifade etmiş de olabilirim. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. Ayrıca bildirim ekranına gelen Whatsapp ve BİP mesajlarını uygulamaya girmeden bildirim ekranından cevaplayabiliyorum. Sms i veya diğer sosyal uygulamaları denemedim.

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Global kararlı 9.2.1.0 yüklü telefonumda. Global beta yüklemek istiyorum çok met ettileri.Telefona indirip güncelleyebilir miyim?

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Global kararlı 9.2.1.0 yüklü telefonumda. Global beta yüklemek istiyorum çok met ettileri.Telefona indirip güncelleyebilir miyim?
Güncelleyici ile recovery romu indirip yapabilirsiniz.Ama global betanin nesini mettettiler merak ettim?

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Forumlarda en çok betayı tavsiye ettiler... Telefonumdaki güncelleyici uygulaması ile yapamaz mıyım?

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Forumlarda en çok betayı tavsiye ettiler... Telefonumdaki güncelleyici uygulaması ile yapamaz mıyım?
O zaman deneyimleyip kendiniz görün Telefondaki guncelleyici kastetmiştim.romu indirip uygulama icinde yukaridaki 3 noktadan hafizadaki romu gosterip geciş yapabilirsiniz.Fakat bütün verileriniz silinir.once yedek alin pcye veya hafiza kartinaYes~~

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Yedek nasıl alacağım peki?

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Teşekkür ederim yardımınız için. Peki siz hangisini öneriyorsunuz hangi sürümü öneriyorsunuz?Ana ekranda sola çekerken klavuz geliyor hiç sevmedim gerçekten!

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Teşekkür ederim yardımınız için. Peki siz hangisini öneriyorsunuz hangi sürümü öneriyorsunuz?Ana ekranda sola çekerken klavuz geliyor hiç sevmedim gerçekten!
Onemi yok.Yardimlaşmak için burdayiz.Sorularinizdan bootloder kilitli twrp olmadığını farzediyorum.stabil romda 9.0.3 daha iyiydi.fakat geri donmeniz için bootloder açık olmalı.Bu sürümden hiç memnun kalmadiysaniz mecbur tek alternatif global beta.

championee

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dursun Aydın
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Güvenlik
Konular
26
Global betayı yükledim kilit açık evet.ama gene ekran sola çekilip klavuzdan kurtulamadım!

Üst Alt