Bence güncellemesin. Güncelleme sonrası cihaz yavaşladı ve sürekli takılmalar yaşıyor. Hele ki bazen telefon açılırken donuyor sim kilidi ekranı gelmiyor. Telefonu uyandıramıyorum yani. Romda sıkıntı var sanırım.Bölge ayarınızı Hindistan olarak değiştirip cihazınızı güncelleyebilirsiniz.
Bence güncellemesin. Güncelleme sonrası cihaz yavaşladı ve sürekli takılmalar yaşıyor. Hele ki bazen telefon açılırken donuyor sim kilidi ekranı gelmiyor. Telefonu uyandıramıyorum yani. Romda sıkıntı var sanırım.
Eyvallah hocam sağ olunMi5 kullanan arkadaşlarımızın yorumları elbette ki daha değerli. Bence de güncellemeyin o zaman![]()
Ben hindistan yapıp güncellemiştim ilk etapta çok iyiydi ama güncelleme sonrası bir kaç gün içinde bariz yavaşladı. İnşallah sorun yaşamazsınız.Güncelledim bölgeyi Hindistan yapmadan
Direk 8.2.2 yi mi den indirdim cihazın güncelleyici uygulaması ile zip dosyasını güncelledim revovery den wipe yaptım sıkıntı yok şuan çok stabil
Şuan tek sıkıntısı hotspotEyvallah hocam sağ olun
Ben hindistan yapıp güncellemiştim ilk etapta çok iyiydi ama güncelleme sonrası bir kaç gün içinde bariz yavaşladı. İnşallah sorun yaşamazsınız.
Hotspot bağlantısı mı yapamıyorsunuz?Şuan tek sıkıntısı hotspot