Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 Güncellemesi

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 11K

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
gg de cepporttan aldım. Üzerindeki rom ile güncelemeleri yükledim. Laikin en son Version: 7.1.19 beta ya yüklendi

baktığımda

Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8)
adlı stabil rom var

Ürün %100 Türkçe olsun diye mi üzerinde developer beta rom ile geliyor
Stabil olan eski mi yeni mi bir eksikliği veya fazlası varmı burada k onusu geçmemiş te

ikiside resmi global rom ve türkçedir.Stable romla beta rom birbirinden farklı romlardır.Telefonunuzdaki beta romun en son sürümü Android 7 sürümüdür.Stable roma geçmek isterseniz BL kilidini açıksa 64 bit mi flasla ve 64 bir pc'de kurulum yapabilirsiniz.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/sikca-sorulan-sorular.2630/

Redmi note 2 güncellemeleri neden askıya alındı bi bilginiz var mı 1 ay oldu güncelleme yok.

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kararlılık testlerinden dolayı askıya alınıyor.

_MedicuS_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Lenovo P1m
Konular
2
ikiside resmi global rom ve türkçedir.Stable romla beta rom birbirinden farklı romlardır.Telefonunuzdaki beta romun en son sürümü Android 7 sürümüdür.Stable roma geçmek isterseniz BL kilidini açıksa 64 bit mi flasla ve 64 bir pc'de kurulum yapabilirsiniz.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/sikca-sorulan-sorular.2630/

kararlılık testlerinden dolayı askıya alınıyor.
Peki 2 rom arasında artı eksileri neler bilginiz var mi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Peki 2 rom arasında artı eksileri neler bilginiz var mi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir önceki mesajımdaki verdiğim linke göz atarsanız sorunuzun cevabı orda mevcut.

_MedicuS_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Lenovo P1m
Konular
2
bir önceki mesajımdaki verdiğim linke göz atarsanız sorunuzun cevabı orda mevcut.
Verdiginiz linki daha once de okumuştum. Oarada yazan sey klasik bir cevap tan öte degil. Stabil stabildir. Gelistirici surum ufak tefek sikinti vardir.
Benim sorum bu iki rom ozelinde.
7.1.19 da stabil degil ama genel kullaniciyi etkilemeyen bir bug vardir bunda kalınır. Ama batarya kullanimda ciddi sıkıntılar vardir stabil e gecilir

ALPER58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alper
Cihazım
mi4c
Konular
0
mi 4c için yok mu?

Furky82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba mi 5 kullanıyorum android 6.0.1 miui sürümüm 8.1 kararlı sürüm Sorunuma geleyim.. android 7.1.19 güncellemesini indirdim telefonun downloaded-rom klasörüne atıyorum zipli bir şekilde güncelle deyince ''you're allow to flash the newest develop version published by mıuı forum from stable version only''diye uyarı alıyorum.. flash programı üzerinden de denedim atamadım forumu baya inceledim çözümü bulamadım yada gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdidien teşekkür ederim hayırlı günler..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-30-22-45-25-424_com.android.settings[1].png
    Screenshot_2017-01-30-22-45-25-424_com.android.settings[1].png
    134,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:

Smyrnaytac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytaç
Cihazım
RedmiPro 4GB
Meslek
Civil Engineer
Konular
3
Arkadaşlar lütfen yardım edin.! Bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim. Bende redmi Pro 128 GB x25 Excluives model var. Sorunları madde madde yazıyorum. MIUI Sürümü 8.2 - 6.12.22 Beta , Android Sürümü 6.0 MRA58K

1. Bir hatla konuşurken diğer hat kapalı görünüyor. Çift hatlılarda olmaması gereken bir özellik bana göre. O zaman niye çift hat yani manası nedir. Bunun çözümü var mıdır? Yok ise iki hatta gelen aramaları da anında görebileceğim bir görüşmeyi bekletmeye alıp diğer hatta gelen aramayı cevaplayabileceğim tavsiye edeceğiniz başka bir Mİ modeli var mıdır?
2. Kameradan, galeriye geçiş mümkün değil.
3. Çalar saat sanırım bazen çalmıyor.
3. USB taktıgımda bilgisayar görmüyor.

Bu arada bu hataların olmadığı güncel rom çıktı mı?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba mi 5 kullanıyorum android 6.0.1 miui sürümüm 8.1 kararlı sürüm Sorunuma geleyim.. android 7.1.19 güncellemesini indirdim telefonun downloaded-rom klasörüne atıyorum zipli bir şekilde güncelle deyince ''you're allow to flash the newest develop version published by mıuı forum from stable version only''diye uyarı alıyorum.. flash programı üzerinden de denedim atamadım forumu baya inceledim çözümü bulamadım yada gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdidien teşekkür ederim hayırlı günler..

Stable romdan Beta roma geçerken güncelleyici veya recovery üzerinden hata olabiliyor. BL Kilidiniz açıksa Twrp Recovery üzerinden deneyin birde eğer yine geçemezseniz müsait bir zamanda benden veya diğer yönetici arkadaşlardan özel mesaj yoluyla yardım alabilirsiniz.

Furky82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Stable romdan Beta roma geçerken güncelleyici veya recovery üzerinden hata olabiliyor. BL Kilidiniz açıksa Twrp Recovery üzerinden deneyin birde eğer yine geçemezseniz müsait bir zamanda benden veya diğer yönetici arkadaşlardan özel mesaj yoluyla yardım alabilirsiniz.
Az önce delta ile görüştüm cihazi onlara gondermemi talep ettiler daha 15 günlük cihaz saçma bir durum içerisindeyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

Üst Alt