Hayır romlar farklıdır.mi note pro için mi note rom mu kuruyoruz acaba ?
Hayır romlar farklıdır.
Sizin telefonun download sayfası :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ama global romu olmadığı için Türkçe istiyorsanız xiaomi.eu sitesinin romlarını yüklemeniz gerekiyor.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
kardeş benimde öyle bir sorun varde zenex arkadaş 'flash all' seçeneğini yap dedi problem çözüldü ama tlfdaki herşey siliniyor yedeklerde dahilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan rom yükledim ingilizce-çince
türkçe rom indirdim şimdi ama telefona system update ile yükleyemiyorum hata veriyor, fastboot yükleme modunda da ekran da fasboot modunda kalıyor bekliyor. nasıl yükleme yapabilirim.
Global romu olmadığını söyledim zaten. Sadece ingilizce ve Çince olması beklenen birşey.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan rom yükledim ingilizce-çince
türkçe rom indirdim şimdi ama telefona system update ile yükleyemiyorum hata veriyor, fastboot yükleme modunda da ekran da fasboot modunda kalıyor bekliyor. nasıl yükleme yapabilirim.
Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Orada cevapları bulacaksınız.Hocam biri bana bi özet geçebilir mi hangisini indirmeliyim nasıl yüklerim