Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.9.22 Beta Güncellemesi

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Miui Zil sesi çok sempatik olmuş beğendim.
Mi Kapsül için kulaklık ayarı gelmiş sonunda şu an muazzam ses kalitesi var.
Ses de artış var telefonu aldığımdan bu yana iki katına cıktı resmen ses

Galerideki o aynı şeyi milyon kere gösteren zımbırtı hala duruyor sinir bozucu varmı bir yolu alternatif ? Stock galeriyi seviyorum ♥

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
6.9.22 widgets lerle sorunlu çalışıyor, kuracakların özellikle widgets kullananların bilgisine...

Not: Alıntı > @Neyinkafasi "widgeti olan uygulamaları Otomatik başlatmaya alınca sorun yok. "

Son düzenleme:

SerdaR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SerdaR
Cihazım
Redmi 3 Pro
Konular
6
Arkadaşlar bi sorum olacak.
Bende 6.9.8 yüklü. 6.9.15 güncellemesini yüklemedim. Şimdi 6.9.22 güncellemesini yüklediğimde 6.9.15 özelliklerinden faydalanabilir miyim.

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
En son yüklenen rom tüm özellikleri kapsar

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
7.2.5 ten 6.9.22 ye geçim dedim cihazı brick yaptım şimdi hiçbir şekilde müdahale edemiyorum cihaza.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
7.2.5 ten 6.9.22 ye geçim dedim cihazı brick yaptım şimdi hiçbir şekilde müdahale edemiyorum cihaza.

cihazı usb kablo aracılığıyla pc'ye bağlayın bakalım görüyormu aygıt yöneticisinden sorununuza gelirsek belki de çözümü en basit olan konulardan bir tanesi. İki yol mevcut bu sorun için. Kısa devre gibi donanımsal bir müdahale olmayan yolu anlatmaya çalışacağım. ama bence en güzel kısa devre ile edl'ye alıp yüklemek. Ses açma ve güce basın. bir USB işareti çıkacak. o mod telefonun download modu gibidir. MiPCSuite'nin Çin sürümünü yükleyip o şekilde bilgisayara bağlayın. MiPCSuite tanıyacaktır. Size yüklemeniz gereken rom'u çıkaracaktır. o şekilde yükleme yapabilyorsanız yükleyin. eğer mipcsuite cihazı tanımıyorsa tel çare edl kablosu ile yapmak. ama bu işlem biraz riskli olabilir. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bu konuyla ilgili cihazı brick kurtarma yöntemi olucaktı mi5 bölümünden orayada bi göz atın.

Son düzenleme:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
cihazı usb kablo aracılığıyla pc'ye bağlayın bakalım görüyormu aygıt yöneticisinden sorununuza gelirsek belki de çözümü en basit olan konulardan bir tanesi. İki yol mevcut bu sorun için. Kısa devre gibi donanımsal bir müdahale olmayan yolu anlatmaya çalışacağım. ama bence en güzel kısa devre ile edl'ye alıp yüklemek. Ses açma ve güce basın. bir USB işareti çıkacak. o mod telefonun download modu gibidir. MiPCSuite'nin Çin sürümünü yükleyip o şekilde bilgisayara bağlayın. MiPCSuite tanıyacaktır. Size yüklemeniz gereken rom'u çıkaracaktır. o şekilde yükleme yapabilyorsanız yükleyin. eğer mipcsuite cihazı tanımıyorsa tel çare edl kablosu ile yapmak. ama bu işlem biraz riskli olabilir. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bu konuyla ilgili cihazı brick kurtarma yöntemi olucaktı mi5 bölümünden orayada bi göz atın.
Hocam pc 900e olarak görüyor ve tek şansım edl kablosu yapmak. Bundada kısa devre olup pc yada telefonun anakartını yakma durumum var napacam hiç bilmiyorum.

Gokhannn333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7

Gokhannn333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7
bu arada bu roomu bende kullanıyorum.

developer global rom. bir çok açıdan güzel olmuş kullanışlılığı arttırılmış bir arayüzü var. b

bana çok stabil gelmediğini de belirtmek isterim. biraz daha çalışma gerekiyor stabil versiyonu olsa onu kullanırdım bunu da söyleyeyim.

Gokhannn333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7
- şarj %65
- ekran süresi 3s 32dk