Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.9.15 Güncellemesi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Gereksiz uygulamaları felan çıkartıyorlar ya içinden o nedenle eu. romları yüklüyorum hep.
Resmi global romda gereksiz uygulama yokki. En azından benim açımdan(yoksa rootsuz duramazdım)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi5 wipe nasıl yapabilirim mi5 global stabil kullanıyorum bu beta romu telefona indirerek günceleyiciden indirdigimiz romu yükleyebilirmiyiz teşekkürler ...

• Telefonunuzu kapatınız.
  • Sesi Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basılı tutun.
  • Logo gözüktüğünde Açma (Power) tuşunu bırakın. Sesi Yükselt tuşuna basmaya devam edin.
  • Format atmak için seçenekler çıkacaktır.
  • Açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
  • Açılan ekrandan ses tuşlarıyla Wipe Data All seçip, Açma (Power) tuşuna basınız.
  • Xiaomi Mi 5 Format Atma işleminiz gerçekleştirilmiştir. Telefonunuz kapatıp açın, fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır.
  • Yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
  • Logo gözüktüğünde Açma (Power) tuşunu bırakın. Sesi Yükselt tuşuna basmaya devam edin.
  • Açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
  • Açılan ekrandan ses tuşlarıyla Wipe Data All seçip, Açma (Power) tuşuna basınız.
  • Xiaomi Mi 5 Format Atma işleminiz gerçekleştirilmiştir. Telefonunuz kapatıp açın, fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır.
Hocam BL kilidi olan cihazlarda stock recovery yok diye biliyorum. Recovery yerine siyah ekranda cihaz ve kablo resmi çıkıyor. TWRP olmadan wipeleri yapamaz arkadaş.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Resmi global romda gereksiz uygulama yokki. En azından benim açımdan(yoksa rootsuz duramazdım)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RN3Pro da (Global Beta yüklü) Google uygulamaları sile sile /system alanında 456 MB boş yer bırakabildim.
Epic rom var bizim cihaza özgü. Gereksiz Google uygulamaları olmayınca /system alanında tam 1.09GB boş yer var. Aslında Global romlarda "pico gapps" uygulanda eminim çok kişi tercih edecektir.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam BL kilidi olan cihazlarda stock recovery yok diye biliyorum. Recovery yerine siyah ekranda cihaz ve kablo resmi çıkıyor. TWRP olmadan wipeleri yapamaz arkadaş.

cihazın bootloader kilidi açık değilse rom yükyemez zaten cihazda twrp yüklü değilsede wipeleri yapamaz cihazın botloader kilidi açık ve cihazda twrp yüklü varsaydığım için ona göre yaptım anlatımı :)

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
cihazın bootloader kilidi açık değilse rom yükyemez zaten cihazda twrp yüklü değilsede wipeleri yapamaz cihazın botloader kilidi açık ve cihazda twrp yüklü varsaydığım için ona göre yaptım anlatımı :)
cihazın botloader kilidi kapalı ve cihazda twrp yüklü olmadığını varsaydığım için ona göre cevap yazmıştım.:)

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Kilit açık

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
üstad yukardaki yazdığım uygulamarı izleyin ses açma ve power tuşuna basılı tutun twrp (recovey) yüklüyse resimde gördüğünüz şekilde ekran çıkacaktır karşınıza wipe reset seçeneğine girip wipe all data yaparak cihazınıızı sıfırlayıp rom kurulumuna geçebilirsiniz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Hocam bildiğim kadarıyla kilit açık dediğiniz gibi yaptım (wipe için ) yine telefon ve USB kablosu resmi çıkıyor
Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dönsek günceleyiciden yükleme yaparsak olur mu teşekkürler..

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam bildiğim kadarıyla kilit açık dediğiniz gibi yaptım (wipe için ) yine telefon ve USB kablosu resmi çıkıyor
Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dönsek günceleyiciden yükleme yaparsak olur mu teşekkürler..

twrp yüklü değil ozamn cihazınızda ayarlar kısmındanda cihazınızı sıfırlayabilirsiniz sıkıntı olmaz günceliyici üzerindende yükleyebilirsiniz.

Üst Alt