- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Mi Max Prime
- Konular
- 20
Aslında hoş olabilir.Yine de tamamen bütün ikonları elde edemeyiz.İsterseniz HsnCnKly hocanın temasına bakın.O temada çok fazla sayıda ikon editlenmiş.Bir ricam olacak.
Aslında benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir.
Cihazım rootsuz ve rootlamayı da düşünmüyorum.
Ama stok temalarda ki özellikle beyaz arka plan ve simge arkasındaki boşlukları da hiç sevmiyorum.
Bu ikonlarda bu sorun yok.
Yardımsever bir arkadaş bu ikonları stok temaya ekleyebilir mi ? Tema editlemeyi bayağı bir baktım ama yapamadım.
Cihazım rootsuz ama designer üyeliği sayesinde .mtz olarak tema yükleyebiliyorum.
Bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
Aslında hoş olabilir.Yine de tamamen bütün ikonları elde edemeyiz.İsterseniz HsnCnKly hocanın temasına bakın.O temada çok fazla sayıda ikon editlenmiş.
Simgeler benim değil hocam yanlış anlamayın.Konu sahibi ben değilim.Sadece size yardım edebilir miyim diye bir mesaj attım.O temayı kullanıyorum şuan.
HsnCnKly arkadaşımız sakın yanlış anlamasın eline sağlık lakin sizin simgeler bana daha çok hitap ediyor.
Ortalama kullandığım 40-50 uygulama, -en popüler uygulamalar genelde- herhalde onların ikonlarını da elde edebiliriz
Simgeler benim değil hocam yanlış anlamayın.Konu sahibi ben değilim.Sadece size yardım edebilir miyim diye bir mesaj attım.