Tema MIUI 8 Eksik Olan Simgeleriniz (İstek-Yapım Konusu)

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
belkide ekleme yapmamıştır. sonuçta adamdan illaki ekleyeceksin diyemeyiz :)

rootsuz eksik ikonları tamamlamanın şuan en iyi yolu bu gibi görünüyor. bakalm belki ilerde değiştirir yada bu işi biz öğreniriz

edit: Farklı bir tema üzerine yeni simgeleri ekledim. çalışır durumda. Fakat burdaki simgeleri köşeleri yuvarlak olacak şekilde yeniden dizayn etmek lazım. diğerlerine uyumlu olması açısından. mıuı8 se sanırım maskeleme yapıp diğerlerine uydurmuyor.

Bu konudaki simgeler dikdörtgen ama , ilk mesajdaki söylenen şekilde sistem klasörüne kopyalayınca yuvarlak oluyor köşeleri.
İlginç :)

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Bu konudaki simgeler dikdörtgen ama , ilk mesajdaki söylenen şekilde sistem klasörüne kopyalayınca yuvarlak oluyor köşeleri.
İlginç :)
varsayılan tema üzerinde deneyelim bir de ...belki orda düzelir ama her halükarda simgeleri tekrar tasarlamak daha hoş olacaktır :)
edit: denedim olmadı :) en iyisi arkadaş gelsin eksik veya değişmesi gereken simge varsa başka tema üzerine ekler paylaşırız. bu şekilde hallolur.

Son düzenleme:

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
varsayılan tema üzerinde deneyelim bir de ...belki orda düzelir ama her halükarda simgeleri tekrar tasarlamak daha hoş olacaktır :)
edit: denedim olmadı :) en iyisi arkadaş gelsin eksik veya değişmesi gereken simge varsa başka tema üzerine ekler paylaşırız. bu şekilde hallolur.
:)

Takip edelim bakalım.

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20

:)

Takip edelim bakalım.

arkadaşlar dediğiniz şeyleri bende denedim :) xiaominin default temalarına attım yine olmadı köşelerini yuvarlatarak maskelemeyi nasıl nereden yapıyor bir türlü bulamadım. tema dosyasının içine maskeleme için gereken imaj dosyasını atıyorum yine olmuyor :) dediğiniz gibi ya tüm simgeleri tekrardan editleyip photoshopta maskeleme yapacağım. yada biraz daha araştırıp yöntemi bulmaya çalışacağım :)

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
arkadaşlar dediğiniz şeyleri bende denedim :) xiaominin default temalarına attım yine olmadı köşelerini yuvarlatarak maskelemeyi nasıl nereden yapıyor bir türlü bulamadım. tema dosyasının içine maskeleme için gereken imaj dosyasını atıyorum yine olmuyor :) dediğiniz gibi ya tüm simgeleri tekrardan editleyip photoshopta maskeleme yapacağım. yada biraz daha araştırıp yöntemi bulmaya çalışacağım :)

:) Çok iyi olur.
Ya aslında temada binlerce uygulama var ama her cihazda hemen hemen kullanılan popüler en fazla 150-200 tane uygulama vardır.
Şahsen benim telefonumda 50 tane uygulama var, bu kadar.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
TheMax
uğraşmana bence gerek yok zaten zip dosyası şeklinden çok kolay yükleniyor. Müsait zamanında şunlara da bir el atarmısın kardeşim.

garanti uygulama ikonu güncellenmiş

verdiğim uygulamaların bazılarının ikonları elimde mevcut ama senin daha şık bişey yapacağına eminim.

Son düzenleme:

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Zip rootsuz romda yuklense zaten rica edip araştırmayız. Cihazimiz Rootlu değil.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
rootla o zaman atar yapana kadar!

frenze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi9T
Konular
8
rootla o zaman atar yapana kadar!
Pardon da, size mu sormamız gerekiyor nasıl kullanacağımızı?
Sizden mi rica ettik de gerek yok diye rootsuz kullananlar adına karar verip polimik yaratıyorsunuz?
Konu sahibi zaman ayırırsa yardım eder, etmez. Onun inisiyatifinde.
Size son mesajım, siz kendinize göre kullanabilirsiniz.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
tabiki bana sormadiniz da cevabinda ben size vermemiştim zaten. bence gerek yok demiştim arkadaşa bence demek benim fikrim demektir atar yaparsanız atarli cevapta alırsınız. arkadaş size yardimci olur yada olmaz kendi bileceği iştir. arkadaşa söyledim sözü üstüne alinip atar yapacaklara her platformda cevap veririm. bide son polemik demeden once polemiği kim başlatıyor iyice oku yazdıklarıni hadi kal sağlıcakla.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt