Tema Miui 8 Default Yazı Fontu

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Temalar Uygulamasında, Yazı Tipi Görünüyor Mu?

Orada da yok.

Tmp341 kullandığınız rom konusunda fix vardı hocam. Wsm fixi ile ifont kurun öyle değiştiriliyor sanırım.

İkisi de kurulu. Tema defaulta dönmesin diye yüklemiştim.

Başka da RootExplorer ile İçindeki Fontu "system/font" klasörüne atarakta halledebilirsiniz

Mtz ile yüklemesi daha basit geldi. Yoksa zip hazırlayıp recovery ile de atabilirim, dert değil.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Orada da yok.
İkisi de kurulu. Tema defaulta dönmesin diye yüklemiştim.
Mtz ile yüklemesi daha basit geldi. Yoksa zip hazırlayıp recovery ile de atabilirim, dert değil.

Tabiiki MTZ Yormuyor İnsanı. Uzun Süredir Global Rom Kullandığım İçin, Yeni Değişen Özellikleri Takip Etmiyorum. Stabil Kullanmak ve Hep Onda Kalmak, Bir Kere Yorulmak Daha Kolayıma Geliyor Artık.

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Tabiiki MTZ Yormuyor İnsanı. Uzun Süredir Global Rom Kullandığım İçin, Yeni Değişen Özellikleri Takip Etmiyorum. Stabil Kullanmak ve Hep Onda Kalmak, Bir Kere Yorulmak Daha Kolayıma Geliyor Artık.

Geliştirici kendi ekleyip çıkarabiliyor mu bu özelliği? Öyle bir şey varsa sorayım. Çünkü bildiğim kadarıyla 7.2.3.0'da stabil rom.

Neyse, zip hazırladım, oradan yükleyeceğim. Sağolun cevaplar için DayirOglu sw33tking

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Geliştirici kendi ekleyip çıkarabiliyor mu bu özelliği? Öyle bir şey varsa sorayım. Çünkü bildiğim kadarıyla 7.2.3.0'da stabil rom.

Neyse, zip hazırladım, oradan yükleyeceğim. Sağolun cevaplar için DayirOglu sw33tking
Ayarlar menüsünden linki kaldırıldıysa eklenebilir, kaynak kodlardan kaldırıldıysa biraz zorlar.

Redmi 2 Prime İle Gönderildi

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Ayarlar menüsünden linki kaldırıldıysa eklenebilir, kaynak kodlardan kaldırıldıysa biraz zorlar.

Redmi 2 Prime İle Gönderildi

Geliştirici El7is'e sordum, o da bu sürümde kaldırıldı dedi. zip ile flashlamak zorundayız. Anladığım kadarıyla telif işin içine girmiş galiba. Kendi onayladıkları fontlar kullanılabilecek.

Üst Alt