- Adım
- Hayati
- Cihazım
- Mi4LTE-Mİ6
- Konular
- 1
Bugün itibariyle yayınlandı...Global rom ne zaman çıkacak tam anlamıyla bilgisi olan var mı?
Bugün itibariyle yayınlandı...Global rom ne zaman çıkacak tam anlamıyla bilgisi olan var mı?
hocam global rom nereden indirebilir? şuan çıktımı acaba?Bugün itibariyle yayınlandı...
Hocam xda formunda var fakat çok stable olmasına rağmen Türkçe dil desteği yok rom global olarak yayınlandı... müthiş akıcı...hocam global rom nereden indirebilir? şuan çıktımı acaba?
hocam türkçe dil destekli olarak miui8 şuan varmı yokmu. global developer farketmez. verilen linkten mi4 olanı indirdim yükledim ama türkçe dil desteği ve google play yoktu. tekrardan miui7 ye döndümHocam xda formunda var fakat çok stable olmasına rağmen Türkçe dil desteği yok rom global olarak yayınlandı... müthiş akıcı...
Şuan yayınlanan rom Türkçe dil destekli DEĞİL fakat Google play ve değer uygulamalar mevcut...hocam türkçe dil destekli olarak miui8 şuan varmı yokmu. global developer farketmez. verilen linkten mi4 olanı indirdim yükledim ama türkçe dil desteği ve google play yoktu. tekrardan miui7 ye döndüm