Yardım Miui 8 8.1.2.0 global-cihaz mi5-sorun instagram kapanıyor

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Merhaba arkadaşlar,
ben mi5 miui 8 8.1.2.0 global kararlı sürümü kullanıyorum.en.miui.com dan indirdim ve twrp ile full format atarak temiz kurulum yaptım hemde 2 defa ama instagramı açtığımda 5-10 saniye içerisinde force close(zorla kapanıyor) bildir seçeneği ile ingilizce derdimi anlatıp gerekli hatayı bildirdim ama sorun nedir çözemedim ve çözümünü bulamadım.bu yüzden son çare olarak buraya yazıyorum.2 gün önce yapmaya başladı bunu.2 gün öncesine kadar sıfır sıkıntı kullanıyodum.Bir anda olmaya başladı.hayır yani acaba wifi ye bağlı iken yeni güncelleme yaptı da ondan sonramı olmaya başladı anlamış değilim.varmı benimle aynı sorunu yaşayan,çözümünü bilen yada tavsiyesi olan ?
şimdiden teşekkür ederim.
saygılar

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaşlar,
ben mi5 miui 8 8.1.2.0 global kararlı sürümü kullanıyorum.en.miui.com dan indirdim ve twrp ile full format atarak temiz kurulum yaptım hemde 2 defa ama instagramı açtığımda 5-10 saniye içerisinde force close(zorla kapanıyor) bildir seçeneği ile ingilizce derdimi anlatıp gerekli hatayı bildirdim ama sorun nedir çözemedim ve çözümünü bulamadım.bu yüzden son çare olarak buraya yazıyorum.2 gün önce yapmaya başladı bunu.2 gün öncesine kadar sıfır sıkıntı kullanıyodum.Bir anda olmaya başladı.hayır yani acaba wifi ye bağlı iken yeni güncelleme yaptı da ondan sonramı olmaya başladı anlamış değilim.varmı benimle aynı sorunu yaşayan,çözümünü bilen yada tavsiyesi olan ?
şimdiden teşekkür ederim.
saygılar

Mi Flash ile Fastboot Romu "Flash All" Seçeneğini Kullanarak Yükleyin. Ben 6.11.10 Sürümündeyim. Sorunsuz Çalışıyor.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Flash ile Fastboot Romu "Flash All" Seçeneğini Kullanarak Yükleyin. Ben 6.11.10 Sürümündeyim. Sorunsuz Çalışıyor.

sizin versiyon farklı kullandığınız.bilgilendirme için teşekkür ederim

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
yokmu aynı sürümde aynı sıkıntıyı yaşayan :( ?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sizin versiyon farklı kullandığınız.bilgilendirme için teşekkür ederim

Demek istediğim, romu temiz bir şekilde, Flash Allah seçeneği ile yeniden yükleyip, tekrar denemeniz. Diğer seçeneklerde eski sürüm artık dosyaları kaldığı için bu tür sorunlar çok çıkıyor.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Demek istediğim, romu temiz bir şekilde, Flash Allah seçeneği ile yeniden yükleyip, tekrar denemeniz. Diğer seçeneklerde eski sürüm artık dosyaları kaldığı için bu tür sorunlar çok çıkıyor.

şimdi gerekli dosyaları yükledim dediğinizi yapıyorum.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Flash tool ile temiz kurulum yaptım ama değişen bir şey olmadı.kullandığım miui 8 version'u 8.1.2.0 internette baktım pek bişey bulamadım bu durumla alakalı.kafayı yicem dünden beri ne yapsam olmadı.

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Flash tool ile temiz kurulum yaptım ama değişen bir şey olmadı.kullandığım miui 8 version'u 8.1.2.0 internette baktım pek bişey bulamadım bu durumla alakalı.kafayı yicem dünden beri ne yapsam olmadı.
Miflash ile yukleme yaparken flash all seciyorsunuz dimi bide dosyalarima girin orada dosya yoneticisi var instagram klasoru varsa silip tekrar deneyin

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Miflash ile yukleme yaparken flash all seciyorsunuz dimi bide dosyalarima girin orada dosya yoneticisi var instagram klasoru varsa silip tekrar deneyin

Sorun kendi instagram hesabımla girince oluyor.başka instagram hesabına girince uygulama kapanmıyor.sorun hesapla alakalı ama nedir orasını bulamadım.

Oyla:
Üst Alt