Ben sıfırlayarak kurdum ve EFS uçmadı? Uçmaması için ne yapmak lazım, asıl önemli olan....Samsung zamanında EFS'yi yedekleyen bir Uygulama vardı, ona benzer bir şey mi kullanmak lazım?Mi Max 2 için bu romu kurduktan sonra cihazı bir şekilde fabrika verilerine sıfırladığınızda efs uçuyor(userdata da bozuluyor). Durum mi 6 da aynı olabilir dikkat edin.
xiaomi-eu romda sıkıntı çıkmaz hocam ama stock recovery ile resmi romu kurduktan sonra ayarlar-ek ayarlar-yedekle ve sıfırla-fabrika varsayılanlarına sıfırla-telefonu sıfırla dedikten sonra efs ve userdatayı bozdu.Ben sıfırlayarak kurdum ve EFS uçmadı? Uçmaması için ne yapmak lazım, asıl önemli olan....Samsung zamanında EFS'yi yedekleyen bir Uygulama vardı, ona benzer bir şey mi kullanmak lazım?
Diğer cihazlarda yaşanma olasılığı yüksek hocam bu romu resmi ve stock kullananların dikkat etmesi gereken bir husus.geçmiş olsun öncelikle bu olay sadece mi Max cihazlarda mi yoksa tüm mi cihazlarda mi böyle bu sorun var ayrıca klon ime olanlardami efs siliniyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam xiaomi eu u denediniz mi hiç ? Bence beklemeyip yükleyin pişman olmayacaksınızmi 5s e yine surpriz yok . agustosa kadar bekle![]()
Valla çok haklısınız Hocam....Samsung sonrası ÇİN Malı Huawei ve şimdi de Xiaomi de EFS hiç aklıma bile gelmemişti, hatta neredeyse unutmuştum bile...Mi Max 2 ile şimdiye kadar, her ne kadar fazla seçim olması da, Eu kararlı, haftalık, Global vs Rom'ları hepsini TWRP ile yükledim ve şimdiye kadar herhangi bir Problem de yaşamadım çok şükür....Sayın Codered Üstadımızın başına bu olay nasıl geldi, hala anlayabilmiş değilim....Xiaomi Cihazlar için uygun bir EFS Backup yazılımı gibi bir şey bulmanın zamanı geldi sanırım...başımıza gelene bak samsung ta her cihaza efs yedek alırdık şimdi gitti gidecek endişesiyle
hatta s2 de s3minide birçok defa ime gitti efs yedekle tekrar hallederdik. keza lg dede bu efs sıkıntısı vardi şimdide xiaomi cihazda bunu duymak hoş olmadı. HTC cihazlar bu yönden iyiydi neyse artık hangi programla sağlam bir yedek alabiliriz onun çözümüne bakacağız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi