İnceleme MIUI 8 7.6.8 Global Beta ROM Güncellemesi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Konuyu açmak için çok uğraştım ama sürekli hata verdi. En çok cevaplanan konu burası ondan buraya yazıyorum. Yarın nasip olursa mi 5s alıp aranıza katılmayı planlıyorum. Sorunum şu: iphone'dan geçiş yapıcam numaram yine aynı. Acaba whatsapp verilerim gelir mi biraz önemli acil cevap lütfen. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Hocam android'de google drive üzerine yedekleniyor ve cihaz değiştiğinde veya sıfırlandığında yine drive üzerinden yedekler geri yükleniyor. ios üzerinde de eğer drive yedekleme varsa oraya yedekleyin ve cihaz geçişi yaptığınızda yedekten geri yükleyin.

janissary

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
xiaoim mi 5s
Konular
4
arkadaşlar benim de telefonumda 7.6.8 yüklü fakat ben 7.5.25 ten daha memnundum parmak izi okuyucusu olsun akıcılık olsun tekrardan o roma nasıl dönebilirim format atmadan cihazım mi5s

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar ben globalden, developer 7.5.25 (MIUI8)'ye geçsem (tek amacım kaydırma probleminin bu romda olmadığı) telefon root mu olmuş oluyo, yani mobil bankacılık falan kullanıyoruz, güvenlik açısından falan sıkıntı doğururmu?

güvenlik açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum.Bootloader kildiniz açıksa mi flas ile cihazı fastboot moda alarak geçebilirsiniz.

arkadaşlar benim de telefonumda 7.6.8 yüklü fakat ben 7.5.25 ten daha memnundum parmak izi okuyucusu olsun akıcılık olsun tekrardan o roma nasıl dönebilirim format atmadan cihazım mi5s

Bootloader kildiniz açıksa mi flas ile cihazı fastboot moda alarak geçebilirsiniz.

Oguzhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
İphone 5s
Konular
0
Hocam android'de google drive üzerine yedekleniyor ve cihaz değiştiğinde veya sıfırlandığında yine drive üzerinden yedekler geri yükleniyor. ios üzerinde de eğer drive yedekleme varsa oraya yedekleyin ve cihaz geçişi yaptığınızda yedekten geri yükleyin.

İlginize teşekkürlerimi iletiyorum hocam sağolun.

chAsEEr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
By chAsEEr
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Telekomünikasyon
Konular
1
Merhaba mi 5s 7.5.25 global beta root lu olarak kullanıyorum ota ile bir güncelleme gelmiyor sanırım, son çıkan beta rom recovery ile kurunca datalar siliniyor güncelle paketlerini indirip yükleyebilirim? ve nereden indirebilirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba mi 5s 7.5.25 global beta root lu olarak kullanıyorum ota ile bir güncelleme gelmiyor sanırım, son çıkan beta rom recovery ile kurunca datalar siliniyor güncelle paketlerini indirip yükleyebilirim? ve nereden indirebilirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihaz rootlu ise güncelleme alsanız bile kurarken hata verir full romu indirip kurmanız gerekecek,bootlaoder kildiniz açıksa cihazı fastboot moda alarak flash all except data and storage seçeneğini seçip kurulum yapabilirsiniz.

1.sayfaya dönerseniz global beta romlar orda mevcut.

merihyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Merih
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci İnşaat müh.
Konular
11
Merhaba arkadaşlar cihazimin kiliti açık ve mi5 Miui 8.2 global stable yüklü. Global beta 7.6.8 i indirdim ve guncelleyiciden yüklemeye çalıştığımda dogrulanamadi hatası alıyorum sebebi nedir ?

Son düzenleme:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar cihazimin kiliti açık ve mi5 Miui 8.2 global stable yüklü. Global beta 7.6.8 i indirdim ve guncelleyiciden yüklemeye çalıştığımda dogrulanamadi hatası alıyorum sebebi nedir ?
kararlı romdan beta rom geçerken (veya tam tersi) hata verebiliyor mi flash ile cihazınızı fastboot moda alıp kurabilirsiniz.

ibrahim34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
kararlı romdan beta rom geçerken (veya tam tersi) hata verebiliyor mi flash ile cihazınızı fastboot moda alıp kurabilirsiniz.
Hocam kolay gelsin. Mi den authorized mi account nasıl alınır bilginiz var mi konu hakkında?

Üst Alt