- Adım
- mehmet
- Cihazım
- note 3 pro
- Konular
- 1
ekran görüntüsü yukleyemiyorum hocam forum sayfası hata veriyor bende.ayarlardan telefon hakkında bir foto atarmsınız bakalım.
ekran görüntüsü yukleyemiyorum hocam forum sayfası hata veriyor bende.ayarlardan telefon hakkında bir foto atarmsınız bakalım.
google chrome veya miuınin orjinal tarayıcısını kullanıyorsanız onlarda sıkıntı olabiliyor opera ile deneyin fotoğraf yüklemeyi.ekran görüntüsü yukleyemiyorum hocam forum sayfası hata veriyor bende.
ekran görüntüsü yukleyemiyorum hocam forum sayfası hata veriyor bende.
deniyorum şimdi hocamgoogle chrome veya miuınin orjinal tarayıcısını kullanıyorsanız onlarda sıkıntı olabiliyor opera ile deneyin fotoğraf yüklemeyi.
maalesef hocam opera da hata veriyor resim atamiyorum.deniyorum şimdi hocam
bende dosya yükle seçeneğinden opera hariç diğer tarayıclarda resim yüklemiyorum mesela hata veriyor, resmi hızlıresim.com gibi sitelere upload edip deneyin hocam.maalesef hocam opera da hata veriyor resim atamiyorum.
Cihazımda kararli rom yüklü alındığı zaman bu romlar geldi iki haftalık cihaz zaten global rom hata peki sıkıntı yaratır mı ne gibi sıkıntılar çıkartır cihazimin kilitleri felan herşeyi kapalıcihazınızda hangi rom yüklü? kararlı rom varsa güncelleyici üzerinden hata alma ihtimaliniz var yinede deneyebilirsiniz,
sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam cihazınız bootloader kilidi kapalı ise öncelikle kilidi açmanız lazım.Sonra mi flash ile global beta romu kurabilirsiniz.Cihazımda kararli rom yüklü alındığı zaman bu romlar geldi iki haftalık cihaz zaten global rom hata peki sıkıntı yaratır mı ne gibi sıkıntılar çıkartır cihazimin kilitleri felan herşeyi kapalı
maalesef hocam opera da hata veriyor resim atamiyorum.
maalesef hocam opera da hata veriyor resim atamiyorum.
Denedim bakalım hocambende dosya yükle seçeneğinden opera hariç diğer tarayıclarda resim yüklemiyorum mesela hata veriyor, resmi hızlıresim.com gibi sitelere upload edip deneyin hocam.
resmi global rom yüklü sorun yok.Cihazınıza ait son sürüm global beta rom 7.5.25 sürümü cihazda root varmı hocam yoksa.Ayarlardan bölgeyi hindistan yapıp güncellemeyi tekrar deneyin.olmazsa son olarak bootloader kildiniz açıksa mi flas ile son sürüm global beta romu indirip kurabilirsiniz.Denedim bakalım hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
cihazda root var bl kilidi acık şimdiye kadar normal ota ile geliyordu güncelleme suan yüklü olan 7.6.8 de ota ile geldi son 2 güncelleme gelmedi merak ettim sebebini bugün gelen 7.6.22 mesela gelmedi.resmi global rom yüklü sorun yok.Cihazınıza ait son sürüm global beta rom 7.5.25 sürümü cihazda root varmı hocam yoksa.Ayarlardan bölgeyi hindistan yapıp güncellemeyi tekrar deneyin.olmazsa son olarak bootloader kildiniz açıksa mi flas ile son sürüm global beta romu indirip kurabilirsiniz.