Rom MIUI 8 7.4.20 Global Beta ROM Güncellemesi

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Hocam merhaba mı 5 kullanıyorum abimdede aynı telefon var ona her hafta beta son sürüm güncellemesi geliyor bana bir kere geldi oda 8.2.2.0 global rom diyor servise götürdum 2 kere aynısı oldu ne yapmalıyım
Abinizdeki developer rom(geliştirici romu), bu yüzden her Cuma güncelleme alır. Bazı güncellemeler hata ile karşılaşabilir, bazen gayet performanslı hatasız olur. Sizdeki stabil(kararlı) rom, belli olmayan zamanlarda güncelleme alır. Bu süreç aylar sürebilir sürekli güncelleme almaz developer romdaki gibi. Fakat stabil çalışır sorunsuzdur. Ben geliştirici romu 2 haftadır kullanıyorum, bazı güncellemeleri sorunlu olduğu için es geçiyorum. Önerim stabil romdur. Sorunsuzca kullanmaktır.

se7en

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Hocam bu developer rom'u indiriyorum fastboot moduna alıyorum (bootloader açık) hata veriyor .
Custom recovery yani twrp denilen zımbırtıyı yüklediniz mi? Romu telefon belleğine atıp twrp'e girip yükleyeceksiniz.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam merhaba mı 5 kullanıyorum abimdede aynı telefon var ona her hafta beta son sürüm güncellemesi geliyor bana bir kere geldi oda 8.2.2.0 global rom diyor servise götürdum 2 kere aynısı oldu ne yapmalıyım

abinizdeki rom global beta (developer) romdur adından anlaşılığı gibi beta rom hatalara açık olan bir rom her cuma günü güncelleme alan romdur.

sizdeki rom ise global stabil romdur, 2 ayda ya güncelleme alır yada almaz nerdeyse hiç hata yok diyebieceğimiz bir romdur.

Hocam bu developer rom'u indiriyorum fastboot moduna alıyorum (bootloader açık) hata veriyor .

Telefonunuzun depolama (hafızası) alanı kaç gb ise aşağıdaki romu indirip winrardan 2 kere çıkarın images klasörü oluşana kadar cihazı fastboot moda alıp mi flas ile kurulum yapınız,bu işlemleri 64 bit bir bigisayarda ve 64 bit bir mi flas ile yapınız.

Mi Max 32GB
Fastboot 1696M

Mi Max 64G / 128GB
Fastboot 1689M

Hanifi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hanifi
Cihazım
mi max
Konular
1
Lopus hocam yardımların çok teşekkür ederim.

Obradovici.1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayberk
Cihazım
Mı 5
Konular
0
Yani bir sıkıntı yok telefon da servise goturmeme beta indirmeme gerek yok siz hangi sürümü kullaniyorsunuz

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Yani bir sıkıntı yok telefon da servise goturmeme beta indirmeme gerek yok siz hangi sürümü kullaniyorsunuz
güncellemeler cihazdan cihaza farklılık gösterdeği için 2 romuda deneyip siz karar vereceksiniz buna,ben mesela global beta rom kullanıyorum kararlı romdan daha stabil bir rom. :)

Obradovici.1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayberk
Cihazım
Mı 5
Konular
0
Global beta rom sorunlu bazen rom dediniz global stabil rom daha sorunsuz dediniz hangisi iyi anlamadım valla beta romu nasıl indirecem bide

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Global beta rom sorunlu bazen rom dediniz global stabil rom daha sorunsuz dediniz hangisi iyi anlamadım valla beta romu nasıl indirecem bide
şaunda kullandığınız rom nedir ayarlardan telefon hakkında kısmından bir foto atın bakalım,Kararlı rom yüklü ise beta romu deneyip aradaki farkı siz görün. :)

Obradovici.1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayberk
Cihazım
Mı 5
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazınızda kararlı rom yüklü verdiğim linkten romu indirip cihazı fastboot moda alıp mi flas ile kurabilirsiniz,64 bit bir bilgisyarda 64 bit mi flas ile forumda yüklemeyle ilgili konular ve mevcut.

Fastboot Rom

Üst Alt