Play store sorunu çözülmüş gözüküyor.bi güncelleme ile.
D Dornalı Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Adem Cihazım Mi5 Yaş 40 Konum Konya Katılım 29 Aralık 2016 Konular 0 Mesajlar 64 Tepkime puanı 9 Puanları 8 14 Nisan 2017 #11 Play store sorunu çözülmüş gözüküyor.bi güncelleme ile.
E eswedim Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ryad Cihazım Mi5 Yaş 44 Konum Hatay Katılım 8 Aralık 2016 Konular 0 Mesajlar 16 Tepkime puanı 3 Puanları 3 14 Nisan 2017 #12 Güncellemeleri Şimdi Aldım Sorunum Halloldu En Azından forum sayesinde Paniklemedim Teşekkürler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeleri Şimdi Aldım Sorunum Halloldu En Azından forum sayesinde Paniklemedim Teşekkürler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A aknsrgn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Akın Cihazım Mİ 9T PRO Yaş 54 Konum Türkiye Katılım 8 Nisan 2017 Konular 3 Mesajlar 47 Tepkime puanı 8 Puanları 8 14 Nisan 2017 #13 Guncelleme sonrasi telefon kasiyor cok yavas hareket ediyor. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guncelleme sonrasi telefon kasiyor cok yavas hareket ediyor. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lopus ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя. Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mİ4 TD-LTE Meslek Hwdrm. Sist. Konum Çorum Katılım 4 Haziran 2016 Konular 269 Mesajlar 3.868 Çözümler 1 Tepkime puanı 2.422 Puanları 288 14 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 aknsrgn' Alıntı: Guncelleme sonrasi telefon kasiyor cok yavas hareket ediyor. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... yedeğinizi alıp cihazın wipelerini yapınız,çare olmazsa mi flasla flash all seçeneğini seçerek temiz kurulum yapınız.
aknsrgn' Alıntı: Guncelleme sonrasi telefon kasiyor cok yavas hareket ediyor. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... yedeğinizi alıp cihazın wipelerini yapınız,çare olmazsa mi flasla flash all seçeneğini seçerek temiz kurulum yapınız.