Bu güncelleme de de hala widget lar gözükmüyor. Yardım edebilecek varmı arkadaşlar widget lar uygulamayı kaldırınca geliyor ama teli kapayinca gidiyor.Bunun bı ayarı varmı?
Bootloader kildiniz açıksa full romu indirip 64 bit bir pc'de 64 bit mi flasla cihazı fastboot moda alıp flas all seçeneğini seçerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz hocam,sorunuza çare olabilir.Bu güncelleme de de hala widget lar gözükmüyor. Yardım edebilecek varmı arkadaşlar widget lar uygulamayı kaldırınca geliyor ama teli kapayinca gidiyor.Bunun bı ayarı varmı?
Bootloader kildiniz açıksa full romu indirip 64 bit bir pc'de 64 bit mi flasla cihazı fastboot moda alıp flas all seçeneğini seçerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz hocam,sorunuza çare olabilir.
İlgili hata için geri bildirim yapıldı bir sonraki güncelleme de sorun ortadan kalkacaktır.Ekran kaydedici çok güzel olmuş, neyin nasıl yapılacağı, ortaya çıkan hataların anlatılması gibi durumlarda çok işimize yarayacak. İlk sürüm olduğu için Türkçeleştirme de biraz kayma ve taşma hataları var sadece. iyice kurcaladıktan sonra akşama bir kaç video yayınlayacağım.
Aynen bende de devam ediyor maalesefBu güncelleme de de hala widget lar gözükmüyor. Yardım edebilecek varmı arkadaşlar widget lar uygulamayı kaldırınca geliyor ama teli kapayinca gidiyor.Bunun bı ayarı varmı?